fbpx
Rogán Cecília (elöl, b) és Sarka Kata versenyigazgatók, a zsűri tagjai és a versenyzők a 2023. évi Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny sajtótájékoztatóján Budapesten, a The Duchess Rooftop Bar termében 2023. május 16-án. Az eseményen bemutatták azt a húsz versenyzőt, aki harcba szállhat az idei Magyarország Szépe címért. A verseny döntője június 11-én lesz a Duna csatornán, akkor derül ki, ki képviseli Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

Idén is a közmédia sugározza Rogán Cecília és Sarka Kata szépségversenyének döntőjét – íme a részletek

A zsűriben Rogán és Sarka mellett egy nagyágyú, Kárász Róbert, a közmédia tartalomfejlesztésért felelős új igazgatója is helyet kapott.

Az MTI beszámolója szerint bemutatták kedden Budapesten azt a húsz versenyzőt, akik harcba szállnak az idei Magyarország Szépe címért. A verseny döntője június 11-én lesz a Duna televízióban, akkor derül ki, ki képviseli Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

A koronavírus-járvány miatti rövid kényszerszünet után számos újítással visszatérő gálaműsorba a felkészülési táborból tizenhatan jutnak be. A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet, emellett jószolgálati munkájának részeként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz – mondta el Somossy Barbara és Csitári Gergely, a verseny két műsorvezetője a bemutatón.

Bikini helyett sportruhában

Az idei megmérettetésen újdonság lesz, hogy a versenyzők bikini helyett sportruhában vonulnak végig a kifutón. A kreatív tour-ban új műsorelem lesz a királynő tour, amelyben az elmúlt hét év döntősei térnek vissza, felidézve a korábbi évek versenyeit.

A Miss World Hungary döntője 2014 óta látható a közmédiában. Idén június 11-én 19 óra 45 perctől élőben sugározzák a nemzeti finálét. Idén először két közösségimédia-arca van a produkciónak, két korábbi királynő, a 2017-es győztes Koroknyai Virág, valamint a 2019-es Miss World Hungary Nagypál Krisztina személyében. Ők rendszeresen bejelentkeznek a közösségimédia-felületeken és beszámolnak a felkészülésről, a kulisszák mögött történő eseményekről.

A fináléban a zsűritagok – mások mellett Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók, valamint Kárász Róbert, a Duna Médiaszolgáltató kreatívigazgatója – szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző nyeri a Miss World Hungary címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn.

Idén is lesz közönségdíjas, a nézők alapdíjas telefonszámon tudnak – a határon túlról is – voksolni az általuk legszebbnek ítélt versenyzőre.

A világverseny szlogenje „Beauty with purpose”, vagyis „Szépség, céllal”, ezért a Magyarország Szépe – Miss World Hungary egyik legfontosabb missziója továbbra is az, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára: a leendő nyertesnek fel kell karolnia egy jótékony ügyet, amelyet itthon és a világversenyen egyaránt képvisel.

Most először van hivatalos alapítványi partnere a versenynek. A győztes a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat társadalmi nagykövete lesz egy éven keresztül, részt vesz a kommunikációban és szerepet vállal a társadalmi felelősségvállalási aktivitásokban.

Mint elhangzott, a közös felkészülés már elkezdődött, a versenyzők részt vettek fotózásokon, kisfilmforgatáson és hamarosan két hétre a felkészítő táborba vonulnak.

A húsz versenyzőből négyen kiesnek a tábori alversenyeken, az élő adásban tizenhatan állhatnak a kifutóra. A felkészülésükről háttérműsor készül, amelyet a döntő előtti napon, június 10-én 19 óra 40 perctől láthatnak a Duna nézői A királynők útja címmel.

A kiválasztott húsz versenyző: Albutiu Réka, Buzás Vanda, Csasztvan Lilla, Gilicze Éva, Hacsi Boglárka, Hatos Kitti, Hegyi Zsanett, Jagasics Maja Hedvig, Koncz Patrícia, Kovács Evelin, Mészáros Alina, Nagy Annamária, Nagy Henrietta, Nehéz Nóra, Novák Zafír Bella, Oravecz Fruzsina, Polgári Léda Anna, Snóbel Sára, Szabó Orsolya és Zieger Natasa.

Rogán Antal hivatala is feltűnik a fideszes politikus ex-feleségének kiugróan sikeres médiavállalkozása körül

Süsü miatt fegyveresek hatoltak be az egyik legismertebb magyar youtuber lakásába

Alkoholszondára vitték az MTVA egyik munkatársát, nem találtak alkoholt a vérében, mégis kirúgták

Kárász Róbert, a közmédia egyik igazgatója ismét pert vesztett a 24.hu ellen a médiaszemélyiség közpénzmilliói ügyében

Áder János volt sajtósa lett Kárász Róbert közvetlen főnöke a közmédiában

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Rogán Cecília (elöl, b) és Sarka Kata versenyigazgatók, a zsűri tagjai és a versenyzők a 2023. évi Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny sajtótájékoztatóján Budapesten, a The Duchess Rooftop Bar termében 2023. május 16-án. Az eseményen bemutatták azt a húsz versenyzőt, aki harcba szállhat az idei Magyarország Szépe címért. A verseny döntője június 11-én lesz a Duna csatornán, akkor derül ki, ki képviseli Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Mónus Márton
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások