fbpx
Oroszlán Szonja és Szabó Győző a Brigi és Brúnó c. sorozatban.

Megbukott a Brigi és Brúnó

Egy televíziós sorozatokkal foglalkozó honlap, a SorozatWiki szerint a Szabó Győző és Oroszlán Szonja főszereplésével készült tévészéria folytatásának nagyon alacsony nézettsége miatt döntött úgy a Viasat3 csatorna üzemeltetője, hogy a Brigi és Brúnót este nem, csak délelőtt sugározza.

A Brigi és Brúnó új részei március 6-tól, 19 órától voltak láthatók a Viasat3 képernyőjén, a sorozatwiki.hu azonban azt írja, hogy a csatornát működtető Antenna Entertainment Group már csak majdnem 8 órával korábban, délelőtt 11:20-as kezdéskor sugározza. Méghozzá az említett oldal szerint azért rendezték át a műsorrendet, mert az új részek általában az 1 százalékos közönségarányt sem érték el a Nielsen Közönségmérés mérőműszeres adatai szerint. Az esti sávból inkább kimenekítették egy nem sokak által figyelt időpontba, hogy ne húzza le a csatorna főműsoridős átlagát.

A lépés gyakorlatilag a sorozat buktatásával ér fel, pláne, ha hozzátesszük, hogy a Herendi Gábor által rendezett, Oroszlán Szonja és Szabó Győző főszereplésével, egy kanadai formátum alapján saját gyártásban készült sorozattal kapcsolatban nagy reményei voltak a görög tulajdonú médiacsoportnak, a televíziós társaság kiterjedt közterületi plakátkampánnyal és a fősodratú médiára fókuszáló hirdetésekkel is igyekezett segíteni a népszerűvé válását, vagyis jelentős összegeket költöttek a kampányára. Nem véletlenül, hiszen a csatorna egyik olyan zászlóshajó programjának szánták, amivel a televízió megkülönböztetheti magát más médiumoktól, egyfajta egyedi arcot adva számára.

A párkapcsolati problémákat szórakoztatóan feldolgozó Brigi és Brúnó első évadát tavaly októbertől kezdte el vetíteni a Viasat3 – a Media1 is írt róla már a premier előtti sajtóbeszélgetéskor, majd a csatornát működtető cég ügyvezetőjével egy podcastban is beszélgettünk róla, valamint a Viasat3-at megvásárló görög Antenna Group további terveiről.

A sorozat 20 évvel korábban a TV2-n megismert Szeret, nem szeret című széria folytatásának volt tekinthető.

A sorozat kulisszatitkairól néhány hete a Media1 interjút közölt Herendi Gáborral, Oroszlán Szonjával és Szabó Győzővel, akik sok érdekességet árultak el – a beszélgetés itt érhető el.

A Brigi és Brúnó első, tavaly bemutatott évada egyébként a Televíziós Újságírók Díja Napi sorozat kategóriájában az esélyesek között, a döntőben szerepel – a jövő héten, egy nagyszabású tévés díjátadó gálán kerül ki, hogy a Brigi és Brúnó, a Jóban Rosszban (TV2), vagy a Keresztanyu (RTL) tavalyi részeit találta-e a legjobbnak a tévés díj zsűrije és vigasztalódhatnak-e esetleg az alkotók a folytatás kudarca után szakmai díjjal, vagy a két nagy televíziós társaság sorozatainak alkotói kapják-e az elismerést.

Oroszlán Szonjával, Szabó Győzővel és Herendi Gáborral beszélgettünk a Brigi és Brúnóról és sok minden másról

Órákat töltenek a gyerekek a tévé előtt, sokan este is ott vannak a médiahatóság szerint

Ritkán van ilyen: közösen közvetít az RTL Magyarország és a TV2 Média Csoport egy gálaműsort

Elindult az Egyker TV

Nyílt lapokkal címmel új beszélgetős műsor kerül a Spektrum Home-ra, új évad jön a DTK: Elviszlek magammal című műsorból, jön a Te+Én Gyárfás Dorkával

Már toborozza az RTL az újrainduló Survivorba a szereplőket

Videón, amint megszakították az ATV élő műsorát és elszaladt a műsorvezető, hogy segítséget nyújtson az elájuló Kis-Benedek Józsefnek

További, a média világával összefüggő tartalmak érhetők el a Media1.hu oldalon. Kövessen bennünket Facebookon is!

Borító: Oroszlán Szonja és Szabó Győző a Brigi és Brúnó c. sorozatban. Fotó: VIASAT3.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások