fbpx
Nyílt lapokkal a Spektrume Home-on

Nyílt lapokkal címmel új beszélgetős műsor kerül a Spektrum Home-ra, új évad jön a DTK: Elviszlek magammal című műsorból, jön a Te+Én Gyárfás Dorkával

Kártyajátékban vallanak magukról az Örkény Színház színészei a Nyílt lapokkal adásaiban.

Nyílt lapokkal címmel új beszélgetős műsort tűz műsorára a Spektrum Home, amely a WMN és az Örkény Színház közös produkciójának televíziós partnere.

A sorozat a színházi világnapon, március 27-én indul, a műsorban pedig részt vesz Mácsai Pál, Csuja Imre, Pogány Judit, Tenki Réka, Gálffi László, Patkós Márton, Hámori Gabriella és Csákányi Eszter is.

A 10 részes sorozat formátuma tulajdonképpen kártyaparti lesz:  4-4 színész ül le egy asztalhoz, ahol egy kérdésekkel teli kártyapaklival találja magát szemben, melyeken a nézők kérdéseit gyűjtötték össze. A játékosok – vagyis az Örkény Színház színészei – egymás után húznak lapot, felolvassák a kérdést, amivel akkor találkoznak először, és amelyre aztán válaszolniuk is kell.

A kérdés elősorban mindig annak szól, aki húzta, de ha az asztaltársaság többi tagjának is van mondanivalója a témáról, akkor természetesen ők is becsatlakozhatnak a válaszba, épp úgy, mintha valódi kártyajáték közben beszélgetnének. A felvétel kezdetére több mint 1000 kérdés gyűlt össze, így bőven volt miből válogatni, áll a Media1 részére megküldött közleményben.

A forgatásról D. Tóth András, a WMN audiovizuális divíziójának vezetője, a műsor rendezője így nyilatkozott:

„Az tetszik benne a legjobban, hogy kimozdítja a színészeket a komfortzónájukból. Azáltal, hogy mindenféle területről kapnak kérdéseket, teljesen kizökkennek az általunk elképzelt karakterükből, és önmagukká válnak. Olyan, mintha az ember egy otthoni vendégségbe csöppenne.”

A DTK: Elviszlek magammal is új részekkel jelentkezik

A Spektrum Home bejelentette azt is, hogy ezenkívül március 26-tól új részekkel jelentkezik a csatorna egyik legnépszerűbb műsora, a DTK: Elviszlek magammal is, ahol D. Tóth Kriszta közismert emberekkel beszélget miközben elviszi őket úticéljukig. Az idei évadban DTK vendégei között szerepel többek között Koltai Róbert, Kormos Anett és Spáh Dávid is.

Jön a Te+Én Gyárfás Dorkával

Továbbá műsorra kerül a Te+Én Gyárfás Dorkával, aki a szerkesztőség stúdiójának kanapéjára invitálja vendégeit, hogy a legkülönfélébb, egyszerűnek tűnő kérdéseket tegye fel nekik.  Sok gondolkodásra nincs idő, a vendégeknek –  például Csonka Andrásnak, Somának, Veiszer Alindának és Geszti Péternek – azt és úgy kell mondaniuk, ami akkor és ahogyan eszükbe jut. Játékos, intim ugyanakkor informatív beszélgetések 20 percben.

További hírek találhatók a Media1 oldalán.

borító: A Nyílt lapokkal első adása (Spektrum Home)
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások