fbpx
Egyker TV

Elindult az Egyker TV

Budapest I. kerülete új televíziójának lineárisan fogható adása kifejezetten az első kerületi lakosok számára készül, de lesznek benne általánosabb közéleti témák is, sugároznak például Kormányinfókat is.

Az Egyker TV az Eurocable Magyarország cégcsoporthoz tartozó New Digital Media Kft. gondozásában kezdte meg a közvetítését, és minden első kerületi lakos számára elérhetővé válik a Magyar Telekom, a Vodafone (4iG) és a VárTelecom, illetve az EuroCable-hez tartozó kábelszolgáltatók alapcsomagos terjesztésében.

Az Egyker TV elindulásáról Pataki Tamás, az Eurocable Magyarország ügyvezető igazgatója tájékoztatta a Media1.hu-t. Közlése szerint az Egyker TV élő adásban fogja közvetíteni az önkormányzati üléseket, mivel fontos számukra, hogy minden első kerületi lakos első kézből tájékozódjon a helyi eseményekről, mindemellett kiemelt prioritást fognak szentelni a polgármester, illetve az önkormányzati képviselők „igényes bemutatására”.

Az Egyker TV csatornaigazgatója Palányi Nóra lett, aki korábban (a kormánypárti KESMA-hoz tartozó, nevét hamarosan Hír FM-re változtató) Karc FM munkatársa volt.

Az új televíziós csatorna szoros együttműködésben dolgozik Budapest XII. kerületének tévéjével, a Hegyvidék TV-vel, illetve a helyi civilszervezetekkel is – mondta portálunknak Pataki Tamás.

Az Egyker TV élőben közvetíti a Kormányinfót, illetve minden olyan közéleti eseményt, mely kiemelt fontosságot élvez az első kerületi lakosok számára. Pataki Tamás hozzátette: a történelmi és kulturális műsorok egyaránt megtekinthetők lesznek, ezeket a kerületben élő neves történészekkel, építészekkel és művészettörténészekkel dolgozzák ki.

Pataki Tamás hozzátette, hogy az Egyker TV ökomenikus órákat is sugároz: ekkor élőben fogják közvetíteni az első kerületi felekezetek miséit, szertartásait.

A helyi urbanisztikát figyelembe véve hamarosan elérhetővé tesznek egy új applikációt is, mely kifejezetten az első kerületi városlakók számára készül.

Az új helyi televízió elindítása mellett az Eurocable csoport néhány hete indította el a Parlament TV nevű új tévécsatornáját is.

Parlament TV néven új tévécsatorna indult

Hír FM váltaná fel a Karc FM-et

Videón, amint megszakították az ATV élő műsorát és elszaladt a műsorvezető, hogy segítséget nyújtson az elájuló Kis-Benedek Józsefnek

Nyílt lapokkal címmel új beszélgetős műsor kerül a Spektrum Home-ra, új évad jön a DTK: Elviszlek magammal című műsorból, jön a Te+Én Gyárfás Dorkával

Órákat töltenek a gyerekek a tévé előtt, sokan este is ott vannak a médiahatóság szerint

Ritkán van ilyen: közösen közvetít az RTL Magyarország és a TV2 Média Csoport egy gálaműsort

 

Már toborozza az RTL az újrainduló Survivorba a szereplőket

Válaszolt az Euronews vezérigazgatója az elbocsátások miatti többnapos sztrájk ügyében

Nyílt lapokkal címmel új beszélgetős műsor kerül a Spektrum Home-ra, új évad jön a DTK: Elviszlek magammal című műsorból, jön a Te+Én Gyárfás Dorkával

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Megtalálhat minket Facebookon is. Iratkozzon fel RSS-feedünkre is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások