fbpx
Bodacz Balázs, az ATV műsorvezetője az élő adásban eljáuló vendégéhez siet

Videón, amint megszakították az ATV élő műsorát és elszaladt a műsorvezető, hogy segítséget nyújtson az elájuló Kis-Benedek Józsefnek

Bodacz Balázs műsorvezető sietett tegnap este elsőként a maiTéma élő adása közben elájuló Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő segítségére. A műsorvezető elárult néhány részletet arról, mi történt azokban a drámai percekben, amiből a nézők csak annyit láthattak, hogy ő váratlanul elrohan a pulpitus elől. A videó alapján a műsorvezető óriási lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot, és úgy tűnik, az ő közreműködésével volt elkerülhető, hogy nagyobb baj, akár végezetes tragédia történjen, fejsérülés érje a vendéget.

Saját bevallása szerint hajnali kettőig nem jött álom a szemére Bodacz Balázsnak, az ATV műsorvezetőjének, akinek a vendége, Kis-Benedek József ájultan esett össze élő adásban szerdán este – írja az ATV-közeli naphire.hu.

Csütörtök reggelre szerencsére jobban lett a 74 éves biztonságpolitikai szakértő, akit késő este mentők szállítottak a Honvédkórházba, miután rosszul lett az ATV élő adásában.

A műsorvezetőnek is szerepe volt abban, hogy nem lett nagyobb baja a vendégnek, ugyanis ő kapta el, amikor a vendég elájult, így ennek is köszönhető, hogy nem lett végzetes a rosszullét.

„Egy ilyen pillanatban szűnik meg a műsor” – mondta Bodacz Balázs. „Amikor ott van egy ember, egy vendég, akin látod, hogy azonnal összeesik, akkor nem érdekel a műsor. Kit érdekel a műsor? Majd csinálunk másikat. Az a fontos, hogy az ő testi épsége minél inkább biztosítható legyen.” 

Elmondása szerint Kis-Benedek Józsefnek volt még annyi ereje, hogy ne essen hirtelen össze és ne üsse meg magát, így sikerült hátulról elkapnia. Ezt követően a stúdió padlójára fektették le, és azonnal értesítették a mentőszolgálatot.

„Voltak kollegák, akik székpárnákat hoztak a feje alá, én egy olyan asztalt, aminek a magassága nagyjából megfelelő és arra felraktuk a lábait. A pulzusát megmértük, szapora volt, de gyenge. Arra következtettünk, alacsony a vérnyomása. A szívverése, légzése és pulzusa rendben volt, erre figyeltünk először. Kioldottam a nyakkendőjét, az ing- és nadrággombját, hogy ne legyen sehol elszorulva, egy-két perc múlva pedig szerencsére magához is tért”

– mesélte el a maiTéma műsorvezetője.

A biztonságpolitikai szakértő kommunikált, tudta, hol van, kik veszik körül, így az egészségügyi állapotával kapcsolatban is tettek fel kérdéseket, míg a mentőszolgálat a helyszínre ért. Bodacz szerint ekkor már szerinte mindannyian készen álltak arra is, ha kell, újra is élesztik a férfit. Szerencsére azonban erre nem volt szükség.

„A stábtagok nagyon higgadtan reagáltak, így ezt csak köszönni tudom mindenkinek” – emelte ki a műsorvezető.

Az adásból, ahogy az alábbi felvételen is látszik, a nézők számára csak annyi derült ki, hogy a műsorvezető drámai hirtelenséggel elhagyja a pulpitusát, majd a televízió azonnal lekeverte az élő adást és reklámot sugárzott.

 

Visszatér a képernyőre az élő adásban elájuló Kis-Benedek József – kitüntette az ATV Bodacz Balázst és a televízió több munkatársát

 

Élő adásban ájult el a CBS meteorológusa

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

borító: Bodacz Balázs, a műsorvezető Kis-Benedek József segítségére siet az élő adás közben 203. 03.22-én. Fotó: adáskép

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások