fbpx
DIGI

Fontos megállapodást kötött a DIGI és a TV2 Csoport

A DIGI és az Invitel előfizetői számára a TV2 Csoport összes lineáris csatornája mellett január 16-tól már a TV2 Play Prémium szolgáltatás is elérhetővé vált egy 2022-ben megkötött megállapodásnak köszönhetően, hozzáférést biztosítva számos, csak ezen a platformon elérhető tartalomhoz.

A TV2 Média Csoport mai, szerdai bejelentése szerint hosszú távú megállapodást kötött tavaly nyáron a DIGI-vel. A szerződés értelmében új szolgáltatásként a magyar piacra 2022 tavaszán bevezetett TV2 Play Prémium is teljeskörűen elérhetővé válik 2023-tól a DIGI meghatározott TV csomag előfizetői számára. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség korlátlan számú eszközön.

TV2 Play Prémium.
TV2 Play Prémium.

A TV2 Play Prémium digitális platformon bizonyos televíziós csatornák visszanézhető tartalmai már csak kizárólag ennek a szolgáltatásnak a részeként érhetők el. Ezek a Spíler Extra (vagyis a Spíler1 és Spíler2 televíziós csatornák sportműsorai), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids. A Spíler Extra tartalmain belül nemcsak a Premier League, a La Liga, az UEFA Nemzetek Ligája és az FA Kupa televízióban is látható élő mérkőzései, hanem olyanok is, amelyeket csak a TV2 Play Prémiumon lehet élőben követni, valamint a bajnokságok magazinműsorai is elérhetők.

A Moziverzum és a Mozi+ extra szolgáltatásaival mozis sikerfilmek és azok egyéb tartalmai is megtekinthetők, a TV2 Kids extra műsoraival pedig a legkisebbek is szórakozhatnak.

A megállapodásnak köszönhetően így a mindigTV PRÉMIUM (Antenna Hungária), a Magyar Telekom és a Yettel mellett már a DIGI előfizetői is hozzáférhetnek a TV2 Play Prémium tartalmaihoz.

Exkluzív interjú a TV2 Csoport vezérigazgatójával, Pavel Stanchevvel (Media1 Podcast, 2022.12.26.)

Bejelentette a TV2 a Hazatalálsz, az új saját gyártású napi sorozat premierjének időpontját

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: DIGI-üzlet. Fotó: DIGI-sajtószoba / Media1-archívum
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások