fbpx
TV2 Play Prémium.

Elindult a TV2 Play Prémium, az RTL Most+ platformhoz hasonló prémium szolgáltatás

Egyelőre három hazai szolgáltatón keresztül lehet hozzáférni a felület tartalmaihoz.

Megjelent egy úgynevezett „prémium” opció a tavaly februárban indult TV2 Play nevű streamingszolgáltatás oldalán, ahová rákattintva azután kiderült, hogy egy, az RTL Most+ platformhoz hasonló szolgáltatást indított a TV2 Média Csoport is, TV2 Play Prémium néven.

A tájékoztató szerint a felületen futballbajnokságok nézhetően élőben (Premier League, La Liga, FA Cup, Bundesliga), de filmeket is meg lehet tekinteni  a TV2 Play prémium szolgáltatásában.

Mint írták: a Spíler Extra (a Spíler1 és a Spíler2 televíziós csatornák mérkőzései, sportközvetítései), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids online tartalmai kizárólag a TV2 Play Prémium csomagban, csak a televíziós szolgáltatókon keresztül érhetőek el. A platformon egyszerre maximum két streamet lehet egy előfizetéssel nézni.

Jelenleg a Tarr Kft., a Yettel és az Antenna Hungária előfizetői férhetnek hozzá a szolgáltatáshoz – részletek csak utóbbiról derültek ki, ott „mindig TV prémium családi csomag” szükséges a hozzáféréshez.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookona Twitteren és a Telegramon, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások