fbpx
A TV2 új napi sorozata, a Hazatalálsz

Bejelentette a TV2 a Hazatalálsz, az új saját gyártású napi sorozat premierjének időpontját

Az új napi szériában olyan ismert színészek is láthatók lesznek mint például Jordán Tamás, Kárász Zénó.

A Hazatalálsz címmel hétköznap esténként jelentkező széria három főszereplője a fiatal színészgenerációt képviselő Törőcsik Franciska, partnerei pedig Hajmási Dávid és Jaskó Bálint. A sorozat a képzeletbeli Farkasligeten játszódik. Ábel Anita, Csapó Virág, Esztergályos Cecília, Jordán Tamás, Kamarás Iván, Kárász Zénó, Lékai-Kiss Ramóna, Nagy-Kálózy Eszter és Pindroch Csaba is fontos szerepet alakítanak a sorozatban, derül ki a TV2 Csoport szerdai közleményéből.

A 2023. január 23-án érkező új napi széria szerelemről, családról, megváltásról szól.  Fókuszában egy számkivetett férfi áll, aki a társadalom és az élete mélypontján mégis hőssé tud válni, köszönhetően egyenes jellemének, akaratának, igazságérzetének és az őt átjáró feltétel nélküli szerelemnek.

„A TV2 programstratégiájának fő alkotóelemét sok éve a saját gyártású szórakoztató műsorok adják, mégis van egy olyan fontos törekvésünk, hogy teret adjunk új, fikciós sorozatoknak is. A horvát Pure Love című szériában láttuk meg azt a lehetőséget, amit a magyar nézői igényekre szabva működőképesnek gondolunk. A nálunk Hazatalálsz címet viselő napi sorozat új alkotói csapattal készült, nagyon jó szellemiségben, ami, ha eljut a nézőkhöz, megvan rá az esély, hogy jól működjön” – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A már említett alkotócsapat vezetője Illés Gabriella, a TulipánTündér Produkció tulajdonosa, aki korábban éveken keresztül a TV2 kreatív vezetője volt, de ismert úgyis mint a Toxikóma producere – korábban e minőségében interjúztunk is vele.

Media1 Podcast: Interjú Illés Gabriellával, a Toxikoma producerével

„A TulipánTündér produkció életében mindig is meghatározóak voltak a mesék, talán ezért is talált ránk ez a feladat, hiszen a Hazatalálsz egy modern mese. A sorozat érdekessége, hogy “igazi” helyszíneken játszódik, azaz nem stúdiót építettünk fel, hanem megkerestük azokat a valós helyszíneket, amelyeket berendeztünk, átalakítottunk Farkasliget egyik-másik otthonának, irodájának, kávézójának… Ez a képzeletbeli kisváros kb. 100 km-re helyezkedik el Budapestről, egy igazi romantikus folyóparti település. Boldog vagyok, hogy egy főként nagyjátékfilmekhez, heti sorozatok elkészítéséhez szokott professzionális csapatot sikerült felállítanunk a TV2 új napi sorozatának alkotói körének, és reméljük, hogy a közönség tetszését is elnyeri a munkánk” – mondta el Illés Gabriella.

A TV2 közleménye szerint a Hazatalálsz alkotói különösen nagy hangsúlyt fektettek a színészek kiválasztásába. Több hónapos casting folyamat során állt össze az a színészgárda, akik megformálják Farkasliget lakóit. Fontos volt, hogy lehetőséget adjanak fiataloknak és így egy új színész generáció tehetségeit tudják bemutatni szélesebb közönségnek. Ugyanakkor célkitűzésként jelent meg, hogy a televíziónézők kedvenceit új szerepkörben bemutassák és az is, hogy az első magyar sorozatokból legyenek nagy „visszatérők”, akiket már rég láttak az emberek. Mindemellett pedig a nagy színházi szerepekben brillírozó színészek is megjelennek majd a képernyőn.

Így állt össze végül a Hazatalálsz színészi gárdája, ahol Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Ábel Anita, Csapó Virág, Lékai-Kiss Ramóna és Törőcsik Franciska által megformált karakterek éppúgy szomszédai lettek egymásnak Farkasligeten, mint Jordán Tamás, Kárász Zénó, Kamarás Iván, Pindroch Csaba, Jaskó Bálint vagy a főszereplő Hajmási Dávid által alakítottak.

A Media1 a napokban exkluzív nagyinterjút készített Pavel Stanchevvel, a TV2 Zrt. vezérigazgatójával. A beszélgetés már elérhető itt.

Exkluzív interjú a TV2 Csoport vezérigazgatójával, Pavel Stanchevvel (Media1 Podcast, 2022.12.26.)

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások