fbpx
Tímár Rita

A hamarosan induló SkyShowtime streamingszolgáltató az HBO-tól igazolt szakembert

Az új streamingfelület régiós csapata tovább bővül.

Tímár Rita január 16-tól a SkyShowtime regionális marketing menedzsereként folytatja. A szakember az HBO-tól igazol a Magyarországon 2023 első negyedévében induló streamingfelület csapatához – írja a Kreatív. Az új pozícióban Tímár közvetlen felettese Szűcs László, a SkyShowtime regionális marketing és partnerségi igazgatója lesz.

A feladatkör a magyarországi marketingfeladatok mellett még 12 olyan országot érint (Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Montenegró, Szerbia, Szlovénia, Albánia, Csehország, Észak-Macedónia, Románia, Szlovákia), ahol a SkyShowtime már elindult, vagy hamarosan elindul.

A szakember ezt megelőzően két évig volt az HBO brand managere, ahol többek között az HBO Max magyarországi indulásán, és A besúgó kampányán is dolgozott. Korábban az Intercom filmforgalmazónál volt marketing menedzser, emellett ügynökségi tapasztalata is van stratégaként, tanácsadóként. Az HBO-nál, pontosabban a globális összeolvadás óta Warner Bros. Discoverynél később döntenek Tímár Rita utódjáról.

Amit eddig lehet tudni a SkyShowtime-ról

A Comcast és a Paramount közös streamingfelülete, a SkyShowtime várhatóan 2023 első negyedévében indul el Magyarországon. A SkyShowtime havi előfizetésének díja Bulgáriában 3,99 euró, Bosznia-Herecegovinában, Horvátországban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában pedig 5,99 euró lesz az induláskor.

A tartalmi kínálatban a most bejelentett országokban ott van például több Paramount-sorozat (The Offer, Yellowstone, Halo, Star Trek: Strange New Worlds), de a régióban ez lesz az online otthona a Universal Pictures és a Paramount Pictures mozifilmjeinek is (pl.: Top Gun: Maverick, Belfast, Jurassic World: Világuralom, Az északi). Nemrég derült ki, hogy a SkyShowtime lesz az otthona több, az HBO Maxról levett sorozatnak is: 21 másik tartalom mellett például A besúgó is a SkyShowtime-on lesz elérhető.

Újabb magyar került a SkyShowtime streamingszolgáltatás regionális vezetőségébe

Katarzyna Samojluk váltja Harsányi Gábort a Paramount közép-kelet-európai régiójának vezérigazgatói székében

A SkyShowtime-on térhet vissza A besúgó és sok más, az HBO Maxról letörölt sorozat

Három új vezetőt nevezett ki a SkyShowtime

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Tímár Rita. Fotó: SkyShowtime, Szilágyi Stefi.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások