fbpx
Richard Thurston (b), Jon Farrar (k) és Raquel Berzosa (j), a SkyShowTime újonnan kinevezett felsővezetői.

Három új vezetőt nevezett ki a SkyShowtime

Programing, hr és ibériai regionális vezetőt neveztek ki a hamarosan Magyarországon is elinduló streaming szolgáltatónál.

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója három új kinevezést jelentett be a társaság bővülő felsővezetői csapatába – tudatta lapunkkal ma, hétfőn a Paramount.

A bejelentésre az új streaming szolgáltatás előkészítése kapcsán került sor, amely a tervek szerint még ebben az évben megkezdi a működését, és több mint 20 európai piacon fog elindulni.

„Egy vállalat legfontosabb erőforrásai az emberek, és én első rendűnek tekintettem, hogy bizonyított képességekkel rendelkező vezetőket toborozzak a SkyShowtime-hoz. Ők hárman mind kiváló vezetők, akik az embereket helyezik előtérbe – előfizetőinktől csapattársainkig –, és büszke vagyok arra, hogy csatlakoznak hozzánk, amikor létrehozzuk a legújabb nagyszerű streaming szolgáltatást Európa számára”

– mondta Monty Sarhan.

SkyShowtime

A következő személyek csatlakoznak a SkyShowtime vezetői csapatához:

  • Jon Farrart nevezték ki programing vezetőnek. A SkyShowtime-hoz Farrar a BBC Studios-tól érkezik, ahol ő vezette a közvetlen fogyasztóknak szóló tartalomstratégiát mint globális VOD igazgató és a BBC Select főszerkesztője, amely a BBC első márkázott SVOD szolgáltatása Észak-Amerikában. Tagja volt annak a csapatnak is, amely a BritBoxot, a BBC Studios és az ITV streaming vegyesvállalatát fejlesztette. A Sarhannak beszámoló Farrar lesz felelős a tartalomstratégiáért, a szolgáltatás csúcsminőségű partnerstúdió-tartalmainak felügyeletéért, valamint egy világszínvonalú műsorszerkesztő csapat felépítéséért a SkyShowtime piacain az eredeti és helyi tartalmak fejlesztése érdekében. Farrar a műsorvásárlási, műsortervezési és szerkesztői, valamint a tartalomkezelési funkciókat is vezeti majd.
  • Raquel Berzosat nevezték ki az Ibéria régió vezérigazgatójává. Berzosa feladata lesz a SkyShowtime elterjesztése Spanyolországban és Portugáliában, a regionális terjesztési és partnerségi csoport felépítése és vezetése, valamint a marketing és a tartalom felügyelete Ibéria-szerte. Az NBCUniversal International Networks & DTC-től érkezik, ahol az ibériai térség vezetéséért és a terjesztésért felelős alelnök volt. Berzosa hosszú múltra tekint vissza a szórakoztatóiparban, és kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a spanyol és portugál partnerekkel folytatott tárgyalásokban, ideértve a Universal+ on demand szolgáltatás elindítását, amely jelenleg Spanyolország négy fő platformja közül hármon elérhető. A madridi illetőségű Berzosa szintén Sarhannak fog jelenteni. Kinevezésével teljessé vált a SkyShowtime regionális vezetői csapata: Berzosa Harsányi Gáborhoz, Közép-Kelet-Európa regionális vezérigazgatójához és Henriette Petersenhez, az Észak-Európa régió vezetőjéhez csatlakozik.
  • Richard Thurston humánerőforrás-vezetőként csatlakozik a SkyShowtime-hoz. Thurston vezeti majd a HR csapatot, és támogatja a vezetőséget egy befogadó és előre vivő vállalati kultúra felépítésében. Thurston a Sky-nál eltöltött 10 év után csatlakozik a csapathoz, ahol számos vezetői tisztséget töltött be, legutóbb Csoport HR-igazgatóként szolgált, és jelentős szerepet játszott a Sky csoport működési modelljének kialakításában. A Sky előtt Thurston a BBC News Group HR igazgatójaként dolgozott csapatokat támogatva a világ minden táján, ezt megelőzően pedig 7 évet töltött az ITV-nél. Thurston Sarhannak fog jelenteni.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Richard Thurston (b), Jon Farrar (k) és Raquel Berzosa (j), a SkyShowTime újonnan kinevezett felsővezetői. Fotó: Paramount
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások