fbpx
Harsányi Gábor, a SkyShowtime közép-kelet-európai regionális vezetője és Katarzyna Samojluk, a Paramount közép-kelet- európai vezérigazgatója.

Katarzyna Samojluk váltja Harsányi Gábort a Paramount közép-kelet-európai régiójának vezérigazgatói székében

A magyar szakember új pozíciót kap a vállalatnál.

Katarzyna Samojluk, az eddigi lengyelországi country manager kapott megbízást arra, hogy a jövőben ellássa a Paramount (korábbi nevén: ViacomCBS) közép-kelet-európai régiójának irányítását, a térség 14 országában felügyelve a televíziós médiavállalat tevékenységét – közölte lapunkkal a Paramount pénteken.

A közlemény szerint Samojluk ebben a szerepkörben a régió eddigi vezetőjét, Harsányi Gábort váltja, akit a Comcast Corporation és a Paramount Global új közös streaming-szolgáltatása, az év későbbi időszakában induló SkyShowtime közép-kelet-európai regionális vezetőjévé neveztek ki.

Katarzyna Samojluk 2014 óta tölt be különféle country manageri, kereskedelmi és pénzügyi vezetői tisztségeket a médiavállalatnál. A legutóbbi időszakban a vállalat lengyelországi tevékenységét irányította country managerként, és emellett ellátta a közép- és észak-európai és az ázsiai térség pénzügyi alelnöki tisztségét is.

Új, kiterjesztett tisztségében, a közép-kelet-európai régió country managereként 14 országra kiterjedően irányítja majd a Paramount tevékenységét, többek között a magyar, a lengyel, a cseh és a román piacokon is. Katarzyna Samojluk közvetlenül Mark Specht, a közép- és észak-európai és az ázsiai térség alelnök-ügyvezetőjének irányítása alatt látja el a feladatát.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, a Twitteren és a Telegramon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Harsányi Gábor, a SkyShowtime közép-kelet-európai regionális vezetője és Katarzyna Samojluk, a Paramount közép-kelet-európai vezérigazgatója. Fotó: Paramount / Media1-montázs
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások