fbpx
Paul Gasnier újságíró Kramatorszkban, az orosz támadás alatt.

Élő adásban csapódott be a rakéta az újságíró közelében (Videó)

Élő adásban, a francia TMC csatorna tudósítója közelében csapódott be egy rakéta a kelet-ukrajnai Kramatorszk városában hétfő este.

A robbanás néhány másodperccel azután történt, hogy Paul Gasnier újságíró bejelentkezett a Quotidien című műsorba, amelynek egyik vendége Bruno Le Maire gazdasági miniszter volt – számolt be a TF1 Info cikke nyomán a Telex.

A becsapódás után gyorsan vissza is kapcsoltak a párizsi stúdióba, ahol egy pillanatra teljesen megfagyott a levegő, és a műsorvezető is csak kereste a szavakat.

Gasnier, valamint a vele együtt Kramatorszkban lévő kollégái, Héloïse Grégoire és Théo Palfray nem sérültek meg a légicsapásban. Később ismét bekapcsolódtak a műsorba és elmondták, hogy az ijedtségen kívül szerencsére nem lett nagyobb bajuk.

„Nem tudjuk, hogy vannak-e áldozatok, csak mi voltunk kint. A szállodánk előtti parkolóban álltunk, már egy órája ott voltunk, készen álltunk a bejelentkezésre. Azt sem tudjuk, hogy pontosan hova esett, csak azt tudjuk, hogy nagyon hangos volt, por volt a szemünkben és a szánkban (…) Nagyon megijedtünk”

– mondta Gasnier.

Mint arról korábban a Media1 beszámolt, egy december 31-i, Kijev elleni orosz támadásban megsérült és kórházba került egy japán újságíró:

Orosz rakétatámadásban megsérült egy japán újságíró Kijevben (Videó)

Körözési listára tett Oroszország egy oknyomozó újságírót

Megnőtt idén a meggyilkolt és a letartóztatott újságírók száma

Kiderült, miért mondott fel az Index ukrajnai haditudósítója

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép:Paul Gasnier újságíró Kramatorszkban, az orosz támadás alatt. Forrás: Twitter

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások