fbpx
Illés Gabriella, a Toxikoma producere

Media1 Podcast: Interjú Illés Gabriellával, a Toxikoma producerével

A Toxikoma című, hamarosan mozikba kerülő, Szabó Győző azonos című önéletrajzi regénye ihlette film producere, a Megasztár, a Nagy Duett és a Propaganda egykori főszerkesztője, a TV2 Média Csoport kábelcsatornáinak egykori kreatív vezetője volt a Media1 legutóbbi vendége.

Illés Gabriella, aki 1998–2014 között dolgozott televíziósként, számos érdekességet mesélt el beszélgetésünk során a televíziózás világával kapcsolatban, majd a szeptember 2-án a mozikba kerülő Toxikoma című filmről és annak hátteréről, mely a népszerű színész, Szabó Győző legnehezebb éveit, kábítószer-függőségét mutatja be. A filmben egy „zuhanást” láthatunk, és azt, hogyan sikerült mindebből felállni.

Illés Gabriella most először próbálta ki magát filmproducerként – rendezőként ebben a Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, filmproducer és forgatókönyvíró, Herendi Gábor segítette. A filmkészítés kulisszáiról, a produceri létről, nehézségeiről és szépségeiről is sok szó esett a Media1 vele készült interjújában, de Illés Gabriella elárulta azt is, mennyi minden mással is foglalkozik most, és hogy mi ennek az oka. Elmondta, miért nem dolgozik manapság már tévétársaságnál, ahogy tette azt évekkel korábban, milyen változásokat lát a mostani tévés világban, de sok más érdekességet is megtudhattunk Illés Gabrielláról is.

A beszélgetésben az is elhangzott, hogy a Toxikoma tévés sugárzásának jogait az RTL Magyarország szerezte meg, vagyis a mozipremiert követően a későbbiekben az RTL is be fogja mutatni.

Az interjú a lenti lejátszó segítségével indítható, vagy akár le is tölthető!

Érdemes a Media1 műsorával tartani a következő héten is, hiszen ezúttal Nemes Dániel internetbiztonsági szakértő lesz a vendégünk. A Media1 hírportál hetente jelentkező háttérműsora a Székesfehérvár FM 88,9 MHz-en az Alpha Rádióban; az Orosháza FM 90,2 MHz-en a Mega Rádióban, a Gyula FM 90,5 MHz-en a Gyula Rádióban, a Békéscsaba FM 88,9 MHz-en a Csaba Rádióban, a Békéscsaba FM 98,4 MHz-en a Mega Rádióban; a Budapest FM 92,9 MHz-en a Spirit FM-en és Gyöngyösön a Maxirádióban az FM 92,4-en, továbbá a Hobby Rádióban és a jelenleg csak neten elérhető Pannónia Rádióban is adásba kerül, továbbá elérhető a Spotify-on, az iTunes-on, és több más platformon, köztük a Media1.hu-n és a Vipcast powered by Media1 oldalon.

Iratkozzon fel ingyenesen a Media1 hírlevelére, hogy naponta e-mailben megkapja hírportálunk legújabb tartalmait! Csatlakozzon hozzánk Facebookon is, illetve iratkozzon fel RSS feedünkre is!

Még több tartalom érhető el a Media1-en!

Borítóképünkön: Illés Gabriella, a Toxikoma producere.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások