fbpx
Navracsics Tibor és Gulyás Balázs, a Magyar Hang munkatársa

5 év után először adott interjút egy kormánytag a Magyar Hang című lapnak

A Magyar Hang közel öt évvel ezelőtti indulása óta Navracsics Tibor az első kormánytag, aki interjút adott az újságnak, amelyre valamiért jól láthatóan pikkel az Orbán-kormány.

Ismert, hogy a Magyar Hang huzamosabb ideje hiába próbál részt venni a kormányinfónak nevezett kormányzati sajtótájékoztatókon, ahol a legváltozatosabb és ellentmondásos kifogásokkal magyarázzák azt, miért nem lehetnek jelen.

A Magyar Hang interjúkat is hiába kért mostanáig kormánytagoktól, ilyenre működése eddigi 5 éve alatt egyszer sem kerülhetett sor.

Azonban a lap portálja szerint valami megtört, ugyanis felvették első interjújukat egy kormánytaggal, Navracsics Tiborral, aki a lap Gulyáságyú podcastjában vendégeskedett. Erről fényképet is közzétettek.

A manapság leginkább az uniós pénzek visszaszerzésével foglalatoskodó területfejlesztési minisztert Gulyás Balázs műsorvezető kérdezte arról, hogy megbocsátott-e neki Orbán Viktor miniszterelnök, beszélgettek az uniós források megszerzéséről, az európai ügyészségről, valamint arról, hogy lesz-e belőle KDNP-elnök és még azt is megkérdezték, hogy mit szóltak tárgyalópartnerei az EU-s megbeszelések alkalmával a magyar kormány szankcióbombás óriásplakátjaihoz.

Fürjes Balázs hárított, amikor Fiala János rákérdezett, miért nem engedi be a Magyar Hangot a kormány a Kormányinfóra

 

Nem indít eljárást a kormány bombás plakátjai miatt a Magyar Reklámszövetség

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is és ott vagyunk Telegramon is, ahol hírcsatornánkra feliratkozva sosem marad le a híreinkről. Kérheti híreinket RSS segítségével is.

Borító: Navracsics Tibor és Gulyás Balázs, a Magyar Hang munkatársa
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások