fbpx
A tanárok melletti szolidaritási tüntetés és koncert résztvevői Budapesten, a Kossuth téren 2022. október 5-én.

Tüntetést szervez az MTVA székházához az Egységes Diákfront, amennyiben a közmédia nem hívja meg őket egy élő M1-interjúra

Konkrét feltételeket is szabtak az interjú kapcsán.

Felhívást intézett a közmédiához az Egységes Diákfront; ebben azt követelik az állami médiaszolgáltatótól, hogy hívják meg őket a műsorukba, hogy bemutathassák a magyar nézőknek a közoktatás helyzetét, és kifejthessék az álláspontjukat – számolt be a 444.

„A március tizenhatodikai demonstráció, a szeptember másodikai vonulás, az október ötödikei hídfoglalás és az október tizennegyedikei tüntetés szervezőiként – mivel meghívásunk elmaradt – ezúton követeljük a köztévétől az Egységes Diákfront invitációját a köztévébe”

– idézte a portál a közleményt, amiben az is áll, hogy amennyiben hét napon belül nem érkezik részükre meghívás, a megmozdulásaikat ezentúl a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházánál is folytatni fogják.

Feltételeket is szabtak

Az Egységes Diákfront konkrét feltételeket is szabott a meghívás elfogadásához:

az M1-en, hétköznap főműsoridőben (18:30 és 21:30 között), legalább öt percig, élő adásban szeretnének interjút adni.

A közleményben arra is felhívták a támogatóik figyelmét, hogy amennyiben az M1 nem válaszol nekik november 16-ig, akkor a közösségi médiában meghirdetendő időpontban tartsanak velük az MTVA székházához tüntetni.

Trükkösen számolt be az M1 televízió az állami média cenzúrái és Papp Dániel vezérigazgató elleni tiltakozásról

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: a tanárok melletti szolidaritási tüntetés és koncert résztvevői Budapesten, a Kossuth téren 2022. október 5-én. Fotó: MTI / Illyés Tibor.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások