fbpx
A blikk.hu fizetett hirdetése arról, hogy már egy éve a Blikk.hu a leglátogatottabb portál

Már egy éve Magyarország leglátogatottabb weboldala a blikk.hu (x)

Egy éve, 2021 novembere óta vezeti a hazai weboldalak látogatottsági rangsorát a blikk.hu.

Közel egymillió átlagos napi olvasójával a blikk.hu nem csupán a hazai híroldalak és a teljes online média, de a DKT mérésében szereplő minden hazai weboldal rangsorának első helyén áll. (1) A legfrissebb, októberi összesítés szerint a blikk.hu híreit havonta már 3,75 millióan olvassák. (2)

Az elmúlt egy évben a blikk.hu volt az egyetlen hazai híroldal, amely képes volt átlépni az 1 milliós napi olvasószámot, és ezt számos alkalommal – februárban, márciusban, augusztusban és szeptemberben is – teljesítette. (3)

A kiemelkedő eredmények mögött többezer közéleti hír, breaking news és exkluzív sztárhír áll.

„Bővített csapattal, egész évben tudatosan dolgozunk azon, hogy folyamatosan erősítsük a blikk.hu tartalomkínálatát. Ha az elmúlt tizenkét hónap híreit vesszük górcső alá, akkor azt látjuk, hogy a közéleti tematikában a legnagyobb érdeklődést a rezsi költségek változásával foglalkozó írott és videós anyagaink váltották ki, amelyekben nem csupán hírt adtunk a legfrissebb bejelentésekről, de ami még fontosabb, segítettünk értelmezni a rezsit érintő jogszabályváltozásokat és mindent, ami az olvasó pénztárcáját érinti. Az embereknek ebben támogatásra van szükségük és mi ezt igyekszünk is megadni nekik, számíthatnak ránk. Ami pedig a bulvár híreket illeti: továbbra is tartja magát a tény, hogy a hazai olvasóközönség kíváncsisága a hazai hírességek élete iránt apadhatatlan” – mondja a TOP-anyagokról Kolossváry Balázs főszerkesztő.

Tények a Blikk.hu olvasóiról (4)

Tény 1: A látogatók 64%-a főbevásárló

A blikk.hu olvasótáborának 64%-a főbevásárlónak számít. A látogatók 57%-a tartozik a 30-59 éves korosztályhoz, az olvasók 73%-a városi lakos, 66%-a nő.

Az elmúlt tizenkét hónap látogatottsági adatai alapján az AB-státuszú fogyasztói csoport számára a blikk.hu a második legkeresettebb hírforrás.

Blikk.hu főbeváráslók

Tény 2: Vezető a városi lakosság körében

A hazai híroldalak között a blikk.hu a városi (budapesti, megyeszékhelyeken és egyéb városokban élő) közönség körében is piacvezető, 693 ezer napi egyedi látogatóval.

A Blikk.hu a No. 1. hírsite a városban élők körében

Tény 3: Az elsők között az olvasók végzettsége alapján is

A blikk.hu az első számú híroldal az érettségivel rendelkező lakosság körében, míg a legalább érettségivel rendelkezők körében a második. A legfrissebb, októberi adatok azt mutatják, hogy naponta 186 ezer, egyetemet végzett hölgy olvasó érkezik a blikk.hu-ra, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a diplomával rendelkező nők körében a blikk.hu jelenleg a legkeresettebb hírforrás.

Blikk.hu olvasók végzettség

(1) DKT-eGemius, 2021 november – 2022 október, daily average real user
(2) DKT-eGemius, 2022 október, real users
(3) DKT-eGemius, 2021 november – 2022 október, daily average real user
(4) DKT-eGemius, 2022 október

(x)

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások