fbpx

Kolossváry Balázs

Blikk.hu imidzs

Novemberben a blikk.hu vonzotta a legtöbb online olvasót (x)

Közel 1 milliós átlagos napi látogatójával (daily average RU) novemberben minden hazai online médiumot maga mögé utasított a blikk.hu, megelőzve többek között a híroldalak élbolyának klasszikus befutóit, az index.hu-t és a 24.hu híroldalakat is. Az oldalletöltések (views) számát tekintve a blikk.hu a harmadik hellyel büszkélkedhet az index.hu és az origo.hu mögött. A blikk.hu havi elérése novemberben elérte a 3,4 milliós látogatószámot.

Kolossváry Balázs, a Story magazin főszerkesztője.

Távozik a Story magazin főszerkesztője

A Central Médiacsoportnál a koronavírus miatt csökkenő árbevételekkel, takarékossági intézkedésekkel magyarázták a váltást, majd megnevezték az utódot. A lapot a Meglepetés magazin főszerkesztője irányítja majd, megtartva eddigi munkáját is.

Story magazin borítójának egy részlete a megújulás után

Megújult a Story magazin

Hazai celebekkel népszerűsítik a mától új köntösben jelentkező bulvármagazint, mely most a közösségi médiában is erősít. A kampányt Geszti Péter cégével készítette a lap kiadója. A külső mellett tartalmi fejlesztéseket is végrehajtott a szerkesztőség.

Sabján Johanna, a Cosmopolitan és a Best magazin főszerkesztője

Új főszerkesztő a Best magazin élén

Az eddigi főszerkesztő, Kolossváry Balázs kizárólag a Story magazin megújítására koncentrál ezután. Ma jelentették be az utódját.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások