fbpx
Árpa Attila, a Bachelor - A Nagy Ő társkeresőjeként

Jön Árpa Attilával A Nagy Ő című párkereső reality – bejelentették a sugárzás időpontját és a részleteket

A macsó tévés celebritás 19 nő közül próbálja megtalálni párját.

November 14-én 21:20-kor indul a TV2 párkereső reality-je, a Bachelor – A Nagy Ő, aminek főszereplője ezúttal Árpa Attila lesz.

Árpa Attilához 19 vállalkozó szellemű nő érkezik majd a 26 és 51 év közötti korosztályból, hogy elnyerjék a szívét. A műsorvezető ezúttal Lékai-Kiss Ramóna lesz, aki olykor teljesen váratlanul is felbukkan, alaposan megkavarva a szálakat – írja a televíziós társaság a műsor pénteken kiadott sajtóanyagában.

A Bachelor - A Nagy Ő - Árpa Attila és a nők
A Bachelor – A Nagy Ő – Árpa Attila és a nők

Árpa Attilával a párkereső műsor minden hétköznap képernyőn lesz. Árpa Attilát is idézi a TV2 közleménye:

„Ahogy mondani szokás, szerelemben és a háborúban minden eszköz megengedett. Nyilván voltak kétségeim, hogy ez mégiscsak egy reality, amit egy egész ország nézni fog, ami egyrészről valamilyen formában egy szűrő, a szó jó és rossz értelmében egyaránt. Hiszen lehet, hogy az én szívem választottja sosem jelentkezne a műsorba, de visszautalva az első mondatra, simán lehet, hogy azt a mottót vallva, átlépve a saját árnyékán, eljön ide. Ha húsz évvel ezelőtt kértek volna fel A Nagy Ő-re, akkor abból egy tizenöt részes felnőttfilm készült volna, de mivel már nem vagyok harminc, hanem ötven, ezért a nézők pont az ellenkezőjét fogják látni: egy olyan próbálkozást a részemről, hogy megmutassam, igenis vannak még férfiak klasszikus értékrenddel, van még régimódi iskolája az udvarlásnak. Talán egy picit be tudom ezt mutatni annak a generációnak, akik randiappokon szocialázódnak, hogy jobbra húznak és küldenek egy dickpic-et, hogy ezt bizony lehet máshogy is. ”

Feladatok és nagy beszélgetések is lesznek

Az adásokban több olyan aktivitás, feladat is látható lesz, melyek Attila életében fontos szerepet játszanak. Hobbik, sporttevékenységek, dalok és helyszínek, amik számára fontosak, vagy valamiért emblematikusak. Sok egyéb mellett például lesz lovasrandi, meghitt találka, vagy éppen közös sorozat forgatás is. A feladatok és randevúk során Attila egyre jobban megismeri a nőket, akiknek adásról adásra egyre inkább feltárul a személyisége, motivációja, élettörténete. Az eseményeket pedig olykor teljesen felborítja a műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna érkezése, aki azt is elárulta, hogy mennyire más Attila valójában, mint amit eddig gondolt róla.

„Tavaly a Dancing with the Stars-ban már dolgoztunk együtt, de az egy teljesen más szituáció volt. Ott rendkívüli módon leterheltek voltak a versenyzők, így Attila is a próbákkal, feladatokkal. Most sokkal többet tudtunk beszélgetni és biztos vagyok benne, ahogy nekem, úgy a nézőknek is tartogat majd hatalmas meglepetéseket, hogy milyen férfi is ő valójában. Elöljáróban csak annyit árulok el, hogy ahogy haladunk előre, egyre jobban kinyílik azoknak, akiket közel érez magához, előttük felfedi az esendő énjét. Abból, amit a forgatás heteiben láttam, úgy gondolom, hogy egy szeretetteljes, és szeretetre vágyó férfi tárja ki a szívét ország-világ előtt. – mondta el a Bachelor – A Nagy Ő műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna.”

Lékai-Kiss Ramóna műsorvezető
Lékai-Kiss Ramóna. Fotó: TV2-sajtószoba

Épp a napokban derült ki az is, ki vezeti majd Árpa Attila után a Network4-hez tartozó TV4 csatornára várhatóan 2023 első negyedévében visszatérő Galileo című műsort.

Ismert olimpikon veszi át Árpa Attilától a visszatérő Galileo című tévéműsort

További hírek találhatók a Media1-en, megtal minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások