fbpx
Orbán Viktor október 23-i beszédéről készült riport a TV2 Tények adásában.

Elhallgatta a vasárnapi óriási tanártüntetést a Tények – Orbán Viktor oroszokat méltató és a Nyugatot bíráló beszédéről azonban ötperces riportban számolt be a TV2 műsora

Balesetek, tragédiák, Orbán Viktor oroszbarát beszéde és az '56-os megemlékezések egyaránt szerepeltek a TV2 hírműsorában, a hatalmas fővárosi tömegdemonstrációról azonban egyetlen szó sem esett.

Egyáltalán nem szerepelt a Tények tegnap esti, október 23-i adásában a délután kezdődött, a jobb oktatási körülményekért tartott, tízezreket megmozgató budapesti tanártüntetés – vette észre a Media1. A csatorna annak ellenére nem adott hírt az eseményekről, hogy a TV2 hírműsorának kezdetekor már két órája zajlott a demonstráció Budapesten.

A Tények adása balesetekkel, tragédiákkal kezdődött nagy számban, majd huszonkét perccel később következett Orbán Viktor Zalaegerszegen tartott, oroszokat dicsérő és a Nyugatot bíráló ünnepi beszédének összefoglalója, pontosan öt perces terjedelemben. Utána szóba kerültek az ünnepi megemlékezések szerte az országban, majd egy riportban arról beszéltek, hogy tele voltak a kisboltok az ünnepen.

A továbbiakban több, a kormányzatot jó színben feltüntető összeállítás is sorra került még, azonban a tanártüntetésről egyáltalán nem számoltak be, említés címén sem.

Pedig a Telex és több más portál videójában és fotóin jól látszik, milyen jelentős, feltehetőleg több tízezres tömeget megmozgató tüntetés volt a vasárnapi.

A TV2 volt társtulajdonosa tisztséget kapott a Megoldás Mozgalomban

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Orbán Viktor október 23-i beszédéről készült riport a TV2 Tények adásában. Fotó: tenyek.hu.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások