fbpx
Czuczor Gergely középiskolai tanár, a Fidesz budaörsi elnöke és az Eurolex PR-tanácsadója a HírTV Napi Aktuális című műsorában.

Elhallgatta a HírTV, hogy az általuk bemutatott, a tiltakozásokat ellenző tanár a Fidesz budaörsi elnöke is, aki 800 ezerért ad PR-tanácsokat az Eurolexnek

A tanári bérek emelésével kapcsolatos követeléseket is bírálta Czuczor Gergely úgy, hogy tanácsadóként a tanári fizetésének a többszörösét viszi haza. A kormánypárti televízió azonban csakis a pedagógusi munkáját nevezte meg.

Czuczor Gergely középiskolai tanár volt a kormánypárti HírTV Napi Aktuális című műsorának a vendége tegnap, kedd este – vette észre a YouTube-on is elérhető beszélgetést a 444.

A budaörsi tanár több ponton is erősen kritizálta a tüntető tanárok követeléseit, akik szerinte hangulatot keltenek.

Arról azonban nem esett szó a beszélgetés során, hogy Czuczor Gergelynek van egy „mellékállása” is, történetesen, hogy ő a budaörsi Fidesz elnöke, önkormányzati képviselője, sőt 2019-ben polgármesterként is indult a Fidesz színeiben.

A műsorvezető egyetlen szóval sem említette Czuczor politikai tisztségeit, szimplán középiskolai tanárként mutatta be. A politikus-tanár a beszélgetés során sorra mondta fel a kormánypárti paneleket, a tüntetőket pedig azért is bírálta, mert összefüggést látnak a tanárhiány és az alacsony bérek között.

„Egy picit fáj is ez nekem, hogy a tüntetők első követelése, hogy »ha tisztességes bért kapunk, akkor majd beáramlanak az új és megtáltosodott tanárok«. Ezt egy picit azért kikérem magamnak, tehát mi, akik tanítunk, azért ne legyünk már ennyire lenézve, hogy mi csak azért vagyunk ott, mert a fizetésért vagy a kevés fizetés miatt nem tanítunk adott esetben jól vagy semennyire”

– mondta Czuczor Gergely, aki a vagyonnyilatkozata szerint a tanári fizetése (bruttó 238.600 forint) mellett még

havi 800 ezerért PR-tanácsokat ad az Eurolex nevű ismert PR-cégnek is.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Czuczor Gergely középiskolai tanár, a Fidesz budaörsi elnöke és az Eurolex PR-tanácsadója a HírTV Napi Aktuális című műsorában. Fotó: adáskép.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások