fbpx
Cosmopolitan

Kiderült, mikor hozza vissza a Cosmopolitant a Milkovics Pál vezette médiavállalat

Bejelentette a Michaeli, Schwartz & Brit Media, mikortól jelenteti meg a Cosmopolitan nyomtatott kiadását.

Újra kapható lesz a Cosmopolitan print kiadványa szeptember 15-től – közölte a Media1.hu-val a Michaeli, Schwartz & Brit Media (MS&B) egy mai, pénteki közleményében.

A Media1 már beszámolt arról, hogy a márka licenc jogai június 1-jén kerültek a kiadóhoz, mely az első hónapokban a Cosmopolitan.hu újraindítására fókuszált, de már akkor jelezték, hogy idén ősszel több év után a print kiadvány is visszatér az újságárusokhoz. A lap nyomtatott kiadását évekkel korábban a Central Médiacsoport adta ki és működtetette a cosmopolitan.hu portált, de a cégtől márciusban elkerült a brand.

Milkovics Pál vezérigazgató
Milkovics Pál vezérigazgató

„Rengeteg látványos meglepetéssel készülünk a Cosmopolitan magazin régi és új olvasóinak, de erről szeptember 15-ig nem áll módomban többet elárulni. Amire viszont nagyon büszkék vagyunk, hogy digitális női portfóliónk termékei, az Elle.hu és a Cosmo.hu együttesen közel 2,5 millió olvasót érnek el havonta, így képesek a hazai teljes női vásárlói célközönséget megszólítani”

– nyilatkozta a mostani bejelentéskor Milkovics Pál, az MS&B vezérigazgatója.

Több nyomtatott lapot is felfüggesztett az elmúlt időszakban a kiadó

A Michaeli, Schwartz & Brit Media augusztus végén jelentette be, hogy felfüggeszti a több évtizedes múltra visszatekintő 168 Óra nyomtatott változatának kiadását, valamint hogy egyelőre nem tér vissza a nyomtatott sajtópiacra a Pesti Hírlap. A döntéseket a gazdasági nehézségekkel magyarázták.

A Media1 információi szerint azonban egy új lapot is indít a kiadó, ugyanis ELLE Man néven hamarosan, információink szerint október végén indíthatnak új sajtóterméket Magyarországon, melyhez már toborozzák a munkatársakat. Erre vonatkozó információnkat a kiadó nem cáfolta, de még hivatalos tájékoztatást nem adtak róla. A Media1 forrásai szerint a kiadónál a mostani rossz gazdasági helyzet ellenére is bíznak a lapok sikerében.

A kiadóval kapcsolatos korábbi híreinket ide kattintva találja.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások