fbpx
ELLE Man

Új magazint indít a 168 Óra hetilapot felfüggesztő Michaeli, Schwartz & Brit Media

A Media1 információi szerint már toborozzák a munkatársakat az ELLE Man címmel induló laphoz.

A Media1 információi szerint megegyezett a francia jogtulajdonossal a Michaeli, Schwartz & Brit Media arról, hogy a nőket célzó ELLE magazin mellett a magyar piacon kiadja majd az ELLE Man című lapot is. Az ELLE Man korábban volt már a magyar piacon, erről az elle.hu oldalon is találtunk információt 2013-ból.

A licencszerződés keretében a Media1 információi szerint október végére tervezik az indulást, és már a leendő főszerkesztőt keresik.

Az ELLE Man célcsoportja a jómódú, városias, intelligens, 35 év körüli progresszív férfiakból áll majd.

Az ELLE Man 2013-ban
Az ELLE Man 2013-ban

A Media1 kereste az ügyben Milkovics Pált, a kiadó vezérigazgatóját, de sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülést.

Milkovics Pál
Milkovics Pál

A fejlemény azért is érdekes, mivel a magyarországi gazdasági körülmények romlására, a magas papír- és nyomdai költségekre hivatkozva néhány napja a kiadó felfüggesztette a 168 Óra hetilap nyomtatott kiadását és a Pesti Hírlapról is nyilatkoztak, hogy nem tér vissza a nyári felfüggesztésből egyelőre.

A kiadónál dolgozó egyik forrásunk szerint azonban a lapindítás ennek nem mond ellent, mert az ELLE Man egy olyan prémium lap lesz, ami ilyen „satnya” gazdasági körülmények között is sikeres lehet, mivel prémium újságként jóval magasabb lesz a vételára a 168 Óra hetilapéhoz képest és a kiadónál úgy vélik, hogy a tehetősebb embereknek lesz pénze megvenni a lapot.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Az ELLE Man korábbi lapszáma

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások