fbpx
Bartus Szilvia, a Sony Pictures távozó marketingvezetője

Bartus Szilvia vezetésével jött létre a Viasat3-at is működtető Antenna Entertainment kommunikációs csapata

A szakember dolgozott már a cégnél regionális vezetőként, igaz, akkor még a Sony Pictures volt a tulajdonos.

Tavaly októberben vált hivatalossá, hogy a görög Antenna Group megveszi a Sony Pictures Television (SPTN) magyarországi tévécsatornáit működtető céget. Idén februárban azután azt is kiderült, hogy a portfólióba tartozó AXN, a VIASAT3 és a VIASAT6 a megszokottak szerint működik tovább, a Sony Max viszont VIASAT2, míg a Sony Movie Channel VIASAT FILM néven folytatja működését.

A felvásárlás után új regionális ügyvezetőt kapott a cég Benda Gergely személyében. A cég időközben a kommunikációs területet is átalakította, és ennek élére néhány hónapja Bartus Szilviát nevezték ki kommunikációs igazgatói szerepkörbe – ma, szerdán részben az ő közreműködésével zajlott le Budapesten egy szűkkörű sajtóbeszélgetés, ahol bejelentették az Antenna Entertainment őszi műsorújdonságait (erről különálló hírünk olvashatnak).

A VIASAT3 Rákóczi Ferivel, Wossala Rozinánal, Oroszlán Szonjával, Szabó Győzővel, Kovács Áronnal és Ábel Anitával jelentett be saját gyártású műsorokat

Bartus Szilvia 2019-ig volt a Sony Pictures Television CE regionális marketing vezetője, ezután mint arról a Media1 beszámolt, új munkahelye az Erste Bank lett, innen tért vissza az időközben tulajdonoscserén átesett televíziós társasághoz, ami Antenna Entertainment néven működik.

A Kreatív is foglalkozott nemrég témával, akik azt írják, hogy a nagyjából 20 fős kommunikációs csapaton belül a magyar csapatot az ugyancsak az Erstétől érkezett Bányai Kinga vezeti, míg a pr-divízióért az ACG-től érkezett Bernát Szonja felel.

A teljes régió számára gyártó kreatív és promóciós produkciós csapatot a 10 éve a cégnél dolgozó Király Éva vezeti. A lineáris csatornák digitális támogatásáért hárman felelnek: Pogány Ákos, Eperjesi Enikő és Tóth Márk.

Kasza János, Szalay Dániel

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a hírekről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Bartus Szilvia (archív)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások