fbpx
Netflix.

Újabb részletek derültek ki a reklámokat tartalmazó Netflix-csomagról

Várhatóan 2022 utolsó negyedévében lesz majd elérhető a reklámokkal támogatott szint „fél tucat” piacon, a széleskörű bevezetés jövő év elején várható.

7 és 9 dollár közé árazhatja a Netflix a hamarosan bevezetendő, reklámokkal támogatott előfizetési csomagját, melyet először áprilisban szellőztetett meg a médiavállalat  – írta a Bloomberg értesülései nyomán a HWSW.

Ez egy lényegesen olcsóbb alternatíva lenne, a Netflix ugyanis – a választott csomagtól függően – jelenleg havi 10, 16 és 20 dollárért kínálja a szolgáltatásait, mely Magyarországon 2.490, 3.490 és 4.490 forintot jelent.

Lesznek azonban kompromisszumok is, ugyanis a reklámok mellett a felhasználók azzal is meg kell majd békéljenek, hogy nem minden tartalom lesz elérhető eleinte, és a mobilalkalmazás forráskódjában már azt is felfedezték egyesek, hogy az offline megtekintés funkció sem lesz része a csomagnak.

A reklámok hossza óránként 4 perc lesz, melyek a lejátszani kívánt tartalom előtt és közepén is megjelenhetnek.

Netflix.
Fotó: stock / Depositphotos

Lesznek a reklámok alól mentesülő tartalmak

A Bloomberg híre megerősítette azt a korábbi értesülést is, miszerint lesznek olyan tartalmak, melyeknél nem jelennek majd meg reklámok – ide tartoznak az egész estés mozifilmek a premiert követő, egyelőre nem meghatározott időszakban.

Ez utóbbi döntés oka, hogy a Netflixnél úgy gondolják, a legnevesebb filmkészítők elfordulnának a platformtól, ha a műsoraikat a kezdetektől fogva reklámszünetek tarkítanák.

Emellett a gyermekeknek szánt tartalmak esetében sem lesznek reklámok. A Netflixszel kapcsolatos korábbi híreink ide kattintva olvashatók.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások