fbpx
Ripost

Helyreigazítást közölt a Ripost Jakab Péterről

A most hétvégén helyreigazított valótlanság a Jobbik akkori elnökéről még tavaly novemberben jelent meg.

A ripost.hu oldalon szombaton jelent meg a következő tartalmú helyreigazítás:

A 2021. november 18-án „Jakab Péter családja sorra veszi a lakásokat Kelenföldön” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a cikkben említett Etele úti ingatlant azért íratták kizárólag Jakab Péter testvérének a férjére, mert nem akarták, hogy a pártelnök neve szerepeljen a tulajdoni lapon, inkább egy családi strómant választottak. A valóság ezzel szemben az, hogy az Etele úti ingatlan 2020-ban került megvásárlásra Jakab Péter nővérének férje által, Jakab Péter bárminemű érdekeltsége nélkül, személyétől függetlenül.

Jakab Péter már tavaly is jelezte, hogy egy valótlan tartalmú lejáratásról van szó. A Jobbik volt elnöke számos sajtópert nyert mostanában a kormánypárti médiaholding lapjai ellen, ezekről ide kattintva olvashat.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások