fbpx
HBO Max.

Újabb nagy változás az HBO Maxnál

Ezentúl nem kerülnek fel 45 napon belül a Warner premier filmjei a streamingplatformra.

Szakítva az eddigi hagyományokkal, ezentúl nem kerülnek fel a Warner filmjei 45 nappal a mozis premiert követően az HBO Max streaming szolgáltatásra – írta a Decider nyomán a Leet.

Az intézkedést azonnali hatállyal vezették be; mostantól valamennyi mozifilm esetében külön határozzák meg, hogy az mikor kerülhet fel a platformra.

A Warner Bros. Discovery vezetősége szerint gazdasági szempontból már nem volt fenntartható a korábbi rendszer. A portál megjegyezte: az Elvis-film premierje épp jövő héten lett volna az HBO Maxon, ám az is elmarad, igaz, valamikor – egy egyelőre nem ismert időpontban – felkerül majd a felületre. Korábban olyan filmeket lehetett megtekinteni a mozis premiert követően 45 nappal mint például a Dűne.

Mint arról a Media1 is beszámolt, a napokban a Discovery és a WarnerMedia médiavállalatok egyesüléséből áprilisban létrejött Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy egyesíti az HBO Max és a Discovery+ streamingplatformokat.

Az HBO Max idén márciusban indult el Magyarországon, és azóta egy magyar gyártású, saját sorozatot is bemutattak A besúgó címmel, de azt azóta – számos más tartalommal együtt – eltávolítottak a platformról, a döntést számviteli okokkal magyarázva. Egyúttal azt is közölték, hogy felhagy az HBO Max a saját tartalmak készítésével, így új magyar sorozatokra sem lehet már számítani – azonban a Media1 információi szerint ez alól kivételt képez Rubin Kristóf cégének reality-je, amiről itt írtunk részletesen.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások