fbpx
HBO Max.

Hivatalosan is elindult az HBO Max Magyarországon, ami kiváltja az HBO GO szolgáltatást

Megtörtént az átállás, a mai naptól végleg elbúcsúzik az HBO GO.

A mai nappal Magyarországon is megkezdte működését az HBO Max, amely streamingszolgáltatóként az HBO, a Warner Bros., DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások tartalmainak ad otthont – közölte az HBO Magyarország a Media1.hu-val nem sokkal ezelőtt.

„Hatalmas öröm számunkra, hogy az HBO Max már Magyarországon is streamel, és egy helyen teszi elérhetővé a legjobb szórakoztató tartalmakat, filmeket, európai produkciókat és gyerekműsorokat. Ráadásul a remek történetek magyar rajongóinak hihetetlen ár-érték arányt kínálunk, amikor a normál havi árból előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30 százalékos kedvezményt biztosítunk

– mondta el Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA régiós igazgatója, hozzátéve:

„Közép-Kelet-Európa volt az, ahol 1991-ben az első lineáris csatornáink megjelenésével minden elkezdődött európai üzletágunk számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy ma, több mint 30 évvel később teljesen újfajta hozzáférési lehetőséget biztosíthatunk a régió rajongóinak az összes kedvenc szórakoztató műsorukhoz”.

Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője hozzátette:

„Kevesebb mint 24 hónap alatt felépítettünk egy folyamatosan bővíthető streaming üzletágat, amely már 61 területen van jelen, és ez a szám folyamatosan bővül. Az HBO Max International továbbra is fontos része lesz globális növekedési történetünknek. Különösen büszke vagyok arra, hogy a közép- és kelet-európai jelenlétünket tovább erősíti az HBO Max mai napon történő elindítása, és hogy ebben a kihívásokkal teli időszakban még jobban bizonyítjuk a rajongók, partnerek és alkalmazottak iránti nagymértékű elkötelezettségünket a régióban”.

Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA régiós igazgatója és Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője.
Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA régiós igazgatója és Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője. Fotó: WarnerMedia

Kedvezményes előfizetési lehetőség a hónap végéig

A közlemény szerint az átállás automatikus, az HBO GO közvetlen előfizetőit automatikusan átirányítják az új platformra, ahol kedvezményes, 1590 forintos havi díjat fizetnek majd az HBO GO jelenlegi, 1890 forintos díja helyett.

A vállalat hozzátette: a promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30 százalékos kedvezményt kapnak a normál havi díjból. Ugyanezzel a kedvezményes havi díjjal fizethetnek elő a szolgáltatásra szerződésük teljes időtartama alatt azok az új ügyfelek is, akik március 31. előtt regisztrálnak.

HBO Max.

Azok számára, akik március 31. után regisztrálnak, az előfizetés havonta 2390 forintba kerül majd. Emellett egy új, éves előfizetési modellt is bevezetnek, amely 12 hónapos hozzáférést tesz elérhetővé nyolc hónap áráért. A szolgáltatás az HBO Max több operátor partnerén keresztül is elérhető lesz.

Ezek a tartalmak érkeznek

Az HBO Maxon létrehoztak öt úgynevezett „hub”-ot, azaz tartalomközpontot, melyek a következők:

  • HBO Original: itt továbbra is olyan díjnyertes műsorok lesznek majd láthatóak, mint a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése, Az aranykor vagy az Eufória. A platformon kultikus sorozatok is elérhetőek lesznek, mint például az Utódlás, a Trónok harca vagy az Easttowni rejtélyek.
  • A Max Original sorozatok között olyan címek találhatók meg, mint a Tizenegyes állomás (Station Eleven), az Egyetemista lányok szexuális élete (The Sex Lives of College Girls), a Hacks – A pénz beszél, A lány a múltból (The Girl Before), a Szerelemre tervezve (Made for Love), az És egyszer csak… és A farkas gyermekei.
  • A DC hubjában szuperhősfilmek és -sorozatok közül lehet majd válogatni. A Harley Quinn animációs sorozat exkluzív premierként érkezik a platformra. Új sorozatok is elérhetők lesznek, például a Superman és Lois, a Stargirl, a Doom Patrol és népszerű kasszasikerek is, köztük Az Igazság Ligája, az Aquaman, a Wonder Woman, a Joker, a Batman (1989), a Batman visszatér (1992), vagy éppen animációs filmek, mint például a Batman: A sötét lovag visszatér 1–2. része és a Batman: Hush.
  • A Cartoon Network válogatásában gyerekeknek szóló animációkat lehet nézni, többek között a Gumball csodálatos világa, a Scooby Doo és a Tini titánok, harcra fel című rajzfilmeket.
  • A Warner Bros. hubjában olyan filmek lesznek láthatók, mint a Kimi, az Utóhatás (Fallout), a Semmi hirtelen mozdulat (No Sudden Moves), A maffia szentjei (Many Saints of Newark), a Dűne vagy a Mátrix: Feltámadások. Emellett olyan klasszikusok is megtalálhatók lesznek a kínálatban, mint például a Halálos fegyver 1–4., a Több mint testőr, a Mad Max: A harag útja és az Acéllövedék.
Az Eufória című sorozat egyik jelenete.
Az Eufória című sorozat egyik jelenete. Fotó: WarnerMedia

Emellett forgatókönyv nélküli szórakoztató műsorok is elérhetőek lesznek; például az Amy babát vár (Expecting Amy), az Ellen és a dizájnerek (Ellen’s Next Great Designer), az FBoy Island – Kamuarcok szigete, a Selena + Séf és a Zero Waste Séf.

Magyar premierek

A nemzetközi bemutatók mellett a következő hónapokban több magyar filmpremier is lesz az HBO Max-on: Zsótér Indi Dániel, Vida Orsolya és Dimeth Balázs Ferenc részben közösségi finanszírozásból készült, a 2020-as karantén időszakot misztikusan feldolgozó szkeccsfilmje, A Karantén Zóna. A platformon lesz a premierje két fesztivál-kedvenc és fesztivál-díjas rövidfilmnek is: elsőként Holtai Gábor filmje, a Második kör érkezik, amelyben Lovas Rozi és Molnár Áron próbálnak eligazodni a bürokrácia útvesztőiben. A másik Aracsi Norbert Elfelejtett nemzedék című alkotása. Továbbá érkezik még a mozikban sikerrel futó, Kis Hajni kritikus és közönségkedvenc filmje, a Külön falka is.

A második kör című film plakátja.
A második kör című film plakátja. Fotó: WarnerMedia

Milyen eszközökön lesz elérhető?

Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast), játékkonzolokon (PlayStation5, PlayStation4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android), valamint online az hbomax.com weboldalon.

Az ügyfelek a fő fizetési szolgáltatókon keresztül (VISA, Mastercard és PayPal), valamint a fő alkalmazásáruházakban (Apple App Store, Google Play Store és Samsung Checkout) alkalmazáson belüli vásárlás során is fizethetnek a szolgáltatásért.

Az HBO Max funkciói közé tartozik a személyre szabás lehetősége akár öt nézői profillal, három egyidejű streamelés, előfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszköz, 5.1-es térhangzás, Dolby Atmos és bizonyos címek 4K felbontású elérése.

Ezekben az országokban indult el a szolgáltatás

A következő 15 országban indult el a mai napon az HBO Max: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Hollandia, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

Az HBO Max jelenleg 61 területen elérhető Európában, az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában és a Karib-térségben. Globális terjeszkedése az idei év során később folytatódik, amikor Törökországban, Görögországban, Izlandon, Észtországban, Lettországban és Litvániában is elindul a szolgáltatás, amely a tervek szerint a további terjeszkedés során Délkelet-Ázsiába is eljut majd.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, a Twitteren és a Telegramon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások