fbpx
tévé, távkapcsoló, TV

Műsorváltozás lesz a TV2-n

A változás a hétköznap esti főműsoridőt érinti.

A múlt héten a TV2 főműsoridejében még a Tények Plusz, a Pénzt vagy éveket! új évada és Ninja Warrior Hungary ismétlése volt látható, ezek közül azonban csak a TV2 bulváros hírműsora teljesít jól a nézettségi adatok szerint: a SorozatWiki szerint ezért dönthetett most műsorváltozás mellett a tévétársaság, ami a hétköznap esték második felét érinti.

Mától, augusztus elsejétől a főműsoridő kezdete még változatlan marad, és a Tények Plusz nevű bulváros híradója továbbra is 18:45-kor indul, és augusztus 5-én, péntekig még látható lesz a Port.hu szerint csúfos bukást hozó Pénzt vagy éveket! is 19:50-kor (augusztus 5. után a műsor befejeződik). Az eddig ezután következő Ninja Warrior Hungary-t azonban már a 3. évad vége előtt kiveszi a kínálatából a TV2, és már ma sem lesz látható.

A Ninja Warrior helyett a TV2 képernyőjén mától 21:15-ös kezdéssel új részekkel jön a Rejtélyek az Alpokban című német krimisorozat 2. évada, melyet a 3. részétől vetítenek ma este. A SorozatWiki szerint azért pont a 3. részel indul ma a vetítés, mert még tavaly júniusban a 2. szezon 2. részénél szakították meg a szériát.

A német sorozat után, 22:25-ös kezdéssel a Korhatáros szerelem lesz újranézhető. A Korhatáros szerelem 2017-2018-as első évada 13 részes és a TV2 egyik legsikeresebb heti sorozata volt annak idején.

A mostani változások nem érintik a szombatot és a vasárnapot, ekkor továbbra is filmekkel tölti ki az időt a TV2. A jövő héttől azonban újra lehet majd megtanulni a hétköznapi műsorrendet, ahogy eltűnik a képernyőről a Kasza Tibor nevével fémjelzett Pénzt vagy éveket.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is, és kérheti tartalmainkat a Telegram hírcsatornánkon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások