fbpx
A Pesti TV utolsó pillanata a lekapcsolás előtt.

Így sötétült el végleg a Pesti TV – VIDEÓ

Közel másfél hónapig csak ismétlés volt látható a kormánypárti csatornán, azonban most már ennek is vége lett.

Pontban éjfélkor végleg lekapcsolták a Pesti TV adását, így mától nem elérhető a jobboldali televízió.

Az elsötétülés pillanatáról a YouTube-ra is felkerült egy videó, melyen az látható, hogy egy műsor ismétlését követően még feltűnnek a televízió ismert arcai egy intro erejéig, majd megszűnik az adás. A Media1 tapasztalatai szerint a Magyar Telekom IPTV-platformján jelen sorok írásakor csak „sötétség” látható a bezárt csatorna helyén.

A Pesti TV várható megszűnéséről a Media1 elsőként számolt be májusban, és új műsorok már júniustól nem is készültek, azóta csak ismétléseket láthattak a nézők. A csatorna stábja a jövőben a webre gyárt majd tartalmakat, de lesznek olyan műsorok, amelyek a HírTV-n folytatódnak majd. Ez utóbbira példa Jeszenszky Zsolt Politikai hobbista című műsora, melynek első adása épp tegnap, vasárnap este volt látható a KESMA televíziójának képernyőjén. Jeszenszky emellett a Pestisrácok cikkírói csapatában is marad, erről Huth Gergely főszerkesztő beszélt a Media1-nek néhány napja.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A Pesti TV utolsó pillanata a lekapcsolás előtt. Fotó: adáskép
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások