fbpx
Tihany Viktor

Felhagy a televíziózással az M4 Sport legrégebbi riportere, Tihany Viktor

Tihany Viktor tévésként összesen 17 éven át volt képernyőn, ebből 7 évet töltött az állami sportcsatornánál, ahol annak létrejötte óta dolgozott.

A blikk.hu szerint Tihany Viktor, az M4 Sport hét év után távozó sportriportere a közmédiától való távozása után Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkár kommunikációs igazgatójaként a jövőben a sportirányításban vesz részt.

A lap idézi az állami sporttévétől távozó riporter kijelentését, miszerint a jelenlegi vezetés egy erős szakmai garancia arra, hogy jó kezekben van a magyar sport, így nagy örömmel fogadta el a felkérést.

Az új lehetőségek öröme mellett Tihany nehezen vesz búcsút az M4 Sporttól, hiszen már a csatorna indulása óta tagja volt a stábnak. A tévés összesen 17 év után mond búcsút a képernyőnek és nagyon megköszönte a támogatást, amit az elmúlt hét esztendőben kapott.

„Új korszak kezdődik tehát most a pályafutásomban, amely szimbolikusan egy emlékezetes bemutatkozó rendezvénnyel indult a Puskás Arénában. A tájékoztatón az utat és a feladatokat kijelöltük. A csapatunk is készen áll. A többi már rajtunk múlik. Hajrá Magyar Sport!!!” – írta a Facebook-oldalán közzétett posztjában Tihany Viktor.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Kérheti híreinket Telegramon is, és ott vagyunk Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások