fbpx
DIGI

A DIGI Sport mellett megszűnik a DIGI World, a DIGI Life, a Digi Animal World, a H!t Music Channel, a Music Channel és a FilmNow csatornák terjesztése is, de érkezik a MATCH4 és több más újdonság is

A Network4 csoporthoz tartozó ARENA4 és a MATCH4 sportcsatornák váltják a DIGI SPORT augusztus 5-től megszűnő saját gyártású adóit a DIGI Kft.-nél. Tájékoztatást adott megújuló csatornakínálatáról a 4iG által felvásárolt DIGI.

Mint arról korábban a Media1 a csakfoci.hu nyomán beszámolt, megszűnik a DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, Digi Sport3 tévécsatorna. Ezzel kapcsolatos kérdéseinkre több napon át sem a DIGI, sem a tulajdonos cégcsoport, a 4iG nem válaszolt, ma, hétfőn azonban megtört a jég és közleményt juttattak el a Media1-hez, melyben bejelentik, hogy a Network4 csoporthoz tartozó ARENA4 és a MATCH4 sportcsatornák váltják a DIGI SPORT augusztus 5-től megszűnő saját gyártású adóit.

Veszteséges volt a DIGI Sport csatornák fenntartása

A közlemény szerint azért döntöttek a csatornák bezárása mellett, mert a DIGI Sport évek óta veszteségesen működött. Hozzátették: Magyarországon elsők között a DIGI és az Invitel előfizetői nézhetik az újonnan induló MATCH4 adásait, ahová átköltözik a DIGI Sport népszerű utánpótlás magazinműsora, a Nap Hőse.

A változásnak köszönhetően az amerikai futball visszatér a DIGI kínálatába, az NFL rajongóinak külön jó hír, hogy az élő körkapcsolásos műsor, a RedZone is elérhető lesz az ARENA4+ streaming szolgáltatáson keresztül – áll a közleményben.

Más csatornák is megszűnnek, de bőven érkezik a kínálatba újdonság is

A közleményből az is kiderül, hogy további tévécsatornák is megszűnnek. Szeptember 1-jétől kikerül a DIGI kínálatából a FilmNow, amit a FilmBox Extra HD vált.

Szeptember 1-jétől új csomagajánlat részeként FilmBox Pak néven kerül a kínálatba a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD, a Filmbox Stars és a FilmBox Family.

Szintén szeptember 1-től megszűnik a DIGI World, a DIGI Life, a DIGI Animal World, a H!t Music Channel és a Music Channel. Az ismeretterjesztő adók helyett induló új csatornákról a DIGI a későbbiek során értesíti előfizetőit.

Tudatták azt is, hogy A 12 lineáris csatorna és több mint 800 film és sorozat on demand hozzáférését biztosító Filmbox+ alkalmazás használatát is tartalmazza majd a DIGI előfizetőinek szóló csomagajánlat.

A FilmBox Pak feláras, szeptember 1-jétől elérhető csomagajánlatában négy prémium mozicsatornát, valamint a hozzá kapcsolódó Filmbox+ applikációt teszi elérhetővé a DIGI előfizetők részére. A Filmbox Prémium csatorna a nagy hollywoodi filmstúdiók kínálatából kínál prémium szórakozást, a FilmBox Extra HD egy csatorna azoknak, akik a minőségi filmeket, sorozatokat, mozisikereket kedvelik.

A FilmBox Stars kínálatában közkedvelt akciófilmeket, vígjátékokat nézhetnek míg a FilmBox Family kínálatában örök klasszikusok, mozisikerek, sorozatok, rajzfilmek hozzák össze a családokat. Minden csatorna reklám- és megszakításmentes szórakozást kínál előfizetőinek. A Filmbox Pak előfizetés részeként az előfizetők hozzáférést kapnak a Filmbox+ digitális szolgáltatáshoz is, 12 lineáris csatorna mellett több mint 800 filmet és sorozatot nézhetnek a szolgáltatás keretén belül.

A MATCH4 elsősorban a közkedvelt nemzetközi labdarúgó bajnokságok közvetítése köré épül, emellett láthatók lesznek darts (PDC) és kiemelt technikai sportesemények (NASCAR, IndyCar, Superbike) is.

Jön az Arena4+ is hamarosan

A közleményben szó esik az ARENA4-ről is, melyet a közlemény Magyarország legdinamikusabban fejlődő sportcsatornájának nevez, mely műsoridejének közel 50 százalékában élő közvetítéseket sugároz. Gyorsan növekvő népszerűségét annak köszönheti, hogy a német Bundesliga és az UEFA nemzetközi válogatott mérkőzéseinek közvetítése mellett az amerikai futball rajongóinak kedvencének számító NFL és NCAA meccseket, valamint a MotoGP futamait, és számos küzdősport eseményt, összecsapást (PBC és MMA/Bellator gálák, WWE mérkőzések) is közvetít – említi a közlemény.

Az ARENA4 és a MATCH4 mellett megjelenik hamarosan a DIGI kínálatában az ARENA4+, Magyarország első sport-streaming szolgáltatása, melyen az élő közvetítések mellett olyan különlegességekkel is találkozhatnak az előfizetők mint az élő statisztikai adatokkal kiegészített Bundesliga-mérkőzések, a több, választható kameraállásból követhető MotoGP időmérők- és futamok, valamint a RedZone, a profi amerikai futball liga, az NFL, körkapcsolásos élő közvetítése.

A DIGI idén került a 4iG csoporthoz.

További hírek.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások