fbpx
Trunk Tomi (Dablty) a Fifteen Seconds Festival előadójaként 2022. június 8-án Grazban.

Magyar előadó Grazban, a Fifteen Seconds Festivalon – Trunk Tomi (Dablty) a Media1 podcastjának vendége volt

A z-generációs tini a Paypal, a Samsung, az Ogilvy, az Etsy, a Google, a Tiktok, a Netflix, az IKEA és számos más ismert márka képviselői között tartott előadást. Mi még előtte interjúztunk.

Trunk Tomi, ismertebb nevén Dablty egy év után ismét a Media1 podcast- és 11 rádióban sugárzott műsorának vendége volt a héten. (Az egy évvel ezelőtti beszélgetés itt érhető el, a mostani beszélgetés pedig néhány sorral lejjebb érhető el.)

Trunk Tomi a műsorunkba történő újbóli meghívásának oka, hogy a tinédzserkorú z-generációs szakértő (aki ismert emellett mint zenész, hivatásos sportoló és médiatulajdonos is) idén már másodjára adott elő a Grazban megrendezett Fifteen Seconds Festival nevű nagyszabású nemzetközi konferencián olyan nagyágyúk között mint például a Paypal, a Samsung, az Ogilvy, az Etsy, a Google, a Tiktok, a Netflix, az IKEA és számos más ismert márka képviselői.

A fiatalemberrel a Media1 műsorában ezúttal az idei rendezvény legizgalmasabb témáiról és persze a saját előadásáról is beszélgettünk még a fesztivál előtti napokban, de szóba került az is, hogy épp beszélgetésünk előtt beválasztotta őt az osztrák Trend magazin a 30 Under 30 elnevezésű listájára. A listán azok szerepelnek, akiket a lap Ausztria jövőjét meghatározó tehetségeinek tart. A beszélgetés során Tamásról is sok újabb érdekesség kiderült.

Az alábbi, a fotó alatt található lejátszóval indítható el a beszélgetésünk Trunk Tomival.

Trunk Tomi / Dablty (jobbra) a Media1 podcast műsorának felvételén 2022. júniusában Szalay Dániel (balra) társaságában
Trunk Tomi / Dablty (jobbra) a Media1 podcast műsorának felvételén 2022. júniusában Szalay Dániel (balra) társaságában

Érdemes feliratkozni a Media1 YouTube csatornájára, valamint a podcastunk Spotify csatornájára, hogy ne maradjon le a podcast következő részéről sem!

Még több tartalom érhető el a Media1-en. Már Telegramon is megtalál minket, melynek segítségével mindig azonnal értesülhet a legfrissebb tartalmakról! Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Trunk Tomi (Dablty) a Fifteen Seconds Festival előadójaként 2022. június 8-án Grazban. Fotó: Szalay Dániel / Media1

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások