fbpx
Jánosi Péter, a Ringier Hungary leendő kereskedelmi igazgatója

A Mediaworkstől érkezik a Ringier Hungary kereskedelmi igazgatója

Jánosi Péter lesz a Ringier Hungary kereskedelmi igazgatója.

Jánosi Péter a Salesworks sales house (a Mediaworks médiaholding értékesítő házának) kereskedelmi igazgatói posztjáról érkezik a Ringier Hungary-hoz. A szakember korábban az r-time-nál, a Viacomnál, az atmediánál és a Sanoma Mediánál vezette a kereskedelmi területeket. Több mint húszéves szakmai pályája során a multimédiás értékesítési mechanizmusok fejlesztésében, sales stratégiák megalkotásában, nagy létszámú sales csapatok irányításában szerzett átfogó tapasztalatot hazai és nemzetközi színtéren egyaránt – idézte fel a Ringier Hungary a Media1-nek megküldött csütörtöki közleményében.

Jánosi Péter 2022 május első felében váltja Németh Zsuzsát a Ringier Hungary (korábban Ringier Axel Springer Magyarország) hirdetésértékesítési csapatának élén.

Németh Zsuzsa 2018-tól volt a Ringier hirdetési igazgatója, azt megelőzően számos területen dolgozott a kiadónál és jogelődjeinél. 2022 év végéig külső tanácsadóként továbbra is támogatja majd a Ringier értékesítési tevékenységét.

„Nehéz szívvel fogadjuk el Zsuzsa döntését a távozásról. Nagy köszönettel tartozunk neki azért, hogy hosszú évek óta kitartóan és sikeresen irányítja kiadónk hirdetésértékesítési tevékenységét és vezeti a sales csapatunkat. Kívánunk neki nagyon sikeres folytatást szakmai pályáján! Egyúttal örömmel üdvözöljük Jánosi Pétert a Ringier Hungary-nél. A hazai médiapiac meghatározó vállalkozásainál szerzett széleskörű szakértelmét nagyra becsüljük és örülünk, hogy velünk folytatja a munkát”

– mondta az új kereskedelmi igazgató érkezése kapcsán Kovács Tibor, a médiavállalat ügyvezető igazgatója.

További hírek érhetők el a Media1-en. Már Telegramon is kérheti híreinket, hogy ne maradjon le a legújabb tartalmakról!

Borító: Jánosi Péter, a Ringier Hungary leendő kereskedelmi igazgatója. Fotó: RIngier
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások