fbpx
Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarország miniszterelnök-jelöltje az M1 tévécsatorna vendégeként 2022.03.16-án 7:55-kor elmondja beszédét

Orbán Viktor ünnepi beszédét ismételte az M1, mielőtt és miután Márki-Zay Péter 4 év után először 300 másodpercnyi megszólalási lehetőséget kapott az állami tévétársaságtól

Az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje, aki most először tehette be a lábát az MTVA épületébe, a 300 másodpercnyi megszólalási lehetőségét arra használta, hogy az elmúlt 12 évet értékelje, cáfoljon a propagandamédiában elhangzott lejárató jellegű állítások közül néhányat és ismertesse az ellenzék programját.

Márki-Zay Péter volt szerdán reggel 7:55-kor az M1 tévécsatorna vendége. Médiatörténeti pillanat volt ez, hiszen az egyesült ellenzék, az Egységben Magyarország miniszterelnök-jelöltje, Hódmezővásárhely polgármesetere most először léphette át az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának ajtaját az elmúlt 4 évben, hogy élőben mondhasson el valamit a közmédiában.

Márki-Zay, aki a Facebookon is közvetítette 300 másodpercben elhangzott beszédét, annak elején szóvá is tette, hogy most először kap megszólalási lehetőséget a 130 milliárd forint közpénzből működő közszolgálati televízió stúdiójában, ahol eközben folyamatosan rágalmazzák, valótlanságokat állítanak róla és az ellenzékről.

Beszédében a korlátos időkeret miatt gyakorlatilag el kellett hadarnia mindazt, amit gondol az elmúlt 12 évről, és az ellenzék elképzeléseit, és egyáltalán azt, hogy ő maga egyáltalán kicsoda, valamint néhány elhallgatott hírről számolt be. Márki-Zay szóvá tette azt is, hogy ezúttal sem lesz televíziós vita, mivel Orbán Viktor megfutamodott ettől.

Azt a Facebook-közvetítés nézői nem láthatták, de aki az M1 csatornán követte a beszédet, találkozhatott vele, hogy mielőtt az ellenzéki jelölt kapott szót, megismételték Orbán Viktor március 15-i beszédét. Ezt a nap folyamán többször is ismétli az állami tévétársaság.

Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt egyébként a tévészékházban a TV Macival fotózkodott – az erről készült fotó alá azt írta:

„Legyen a TV Maci és a köztévé újra mindannyiunké!”

Arról, hogy Márki-Zay Péter mit ígért a médiával kapcsolatban lapunk megkeresésére, itt olvasható el a Media1 korábbi írása.

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Iratkozzon fel Telegram-csatornánkra, hogy ne maradjon le a legújabb tartalmainkról!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások