fbpx
Harsányi Levente (b) a Magyarország, szeretlek! című műsorban.

Megalázóan tudta meg Harsányi Levente, hogy nem számítanak rá a Magyarország, szeretlek! című műsorban

Harsányi Levente állítása szerint telefonon közölték vele, hogy megszűnik a DunaTV-s Magyarország, Szeretlek! című műsor és nem számítanak a munkájára. Majd később olvasta a hírt, hogy a műsor folytatódik, csak épp új stábbal.

A Petőfi Rádió után a Duna TV Magyarország, szeretlek! című műsorából is eltávolította Harsányi Leventét a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

„Nem a mi döntésünk volt. Telefonon jelezték, hogy nem folytatják. Aztán tegnap láttam, hogy mégis”

– ezt válaszolta a Blikk szerint Harsányi Levente egy kérdésre a közösségi oldalán azzal kapcsolatban, hogy mint arról a Media1 is beszámolt, a Duna TV vetélkedője új műsorvezetőkkel és csapatkapitányokkal tért vissza a napokban.

Magyarország, szeretlek!

Harsányi 2016 óta volt a zöld csapat kapitánya a Magyarország, szeretlek! című műsorban, és még ebben az évben lett a szintén a közmédiához tartozó Petőfi Rádió reggeli műsorának, a Talpra Magyarnak is a műsorvezetője. Innen, mint arról a Media1 beszámolt, a rádió 2021 novemberi megújulásakor távozott: a Blikk szerint akkor is az adás után közölték vele, hogy többé nem kell mennie.

A műsorvezető azonban továbbra is látható a Duna TV SzerencseSzombat című műsorában, valamint a rádiózástól sem búcsúzott el: hiszen ahogyan beszámoltunk róla, a nemrégiben indult Sportrádió reggeli műsorát vezeti.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Harsányi Levente (b) a Magyarország, szeretlek! című műsorban. Fotó: Duna Televízió / Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások