fbpx
Petőfi Rádió.

Megújul a Petőfi Rádió, változik a műsorvezetői gárda

Új helyszínről és új műsorvezetőkkel folytatja a szerdai megújulás után a Petőfi Rádió. A távozók között van Harsányi Levente is.

Megújul és az A38 Hajóra költözik a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaphoz (MTVA) tartozó rádióállomás, a Petőfi Rádió november 3-tól, holnaptól.

Mint honlapjukról kiderül, a megújult reggeli műsorban hajnali öttől Varga Gergő, hattól pedig Bekker Dávid várja majd a hallgatókat. Napközben olyan műsorvezetők is hallhatók lesznek, mint Majoros Rita vagy Meggyesi Gábor. Az esti órákban kulturális műsor lesz hallható Mencseli Dórával, melyet egy esti mixműsor követ, benne olyan DJ-kkel, mint Dj Izil, Dj Gozth, Ian Autorun, JumoDaddy, Yeromos, SanFranciscoBeat és Gábor Kraft és Peter Sharp.

Megújuló arculat, érkező és távozó műsorvezetők

A megújulással egyidőben lecserélődnek a Petőfi Rádió állomáshangjai is: az új csatornahangok Maday Gábor és Győrfi Anna lesznek; az új szignálokban pedig Walla Fanni énekhangját lehet majd hallani.

Béli Ádám, a Petőfi Rádió idén márciusban kinevezett csatornaigazgatója így nyilatkozott:

„Vannak akik szuper munkahelyeket hagytak maguk mögött, például Dominik Zsolt, aki jelenleg a Petőfi Rádió vezető szerkesztője, vagy Faragó Janka, aki a Sláger FM-ről érkezett. És vannak akik kész életeket hagytak maguk mögött: Varga Gergő a rádió hajnali, ébresztő műsorát vezeti, Szegedről érkezett hozzánk, Bekker Dávid, a reggeli műsor főszereplője Kaposvárról, Szikora Tamás pedig Nyíregyházáról jött Budapestre, hogy esténként a legkiválóbb mixeket prezentálja majd a hallgatóinknak. Habóczki Máté a kisgyermeke mellől tért vissza mikrofon elé. Nagy Natasát Szentendréről igazoltuk, Kisbali Bencét a NextFm-től, Fekete Lacit a Kossuthról. Mencseli Dóri pedig hosszú évek petőfis szerkesztői munkája után ül mikrofon elé. Szóval tuti a csapat – és a sok fiatal mellett azért a harcedzett korosztály is képviselteti magát és támogat minket”.

A stábból távozik Péczeli Dóra, Harsányi Levente, Bikfalvi Tamás, Patkó Béla, Iller Bálint és Boros Csaba.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Facebook / Petőfi Rádió
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások