fbpx
Galla Miklós, az ujján a Karinthy-gyűrűvel

Mégis Galla Miklóshoz került a Karinthy-gyűrű, amit eredetileg a közmédia neki szánt, de aztán mégsem adott át neki

Laár András adta át Galla Miklósnak a díjat.

Korábban a Media1-en mi is többször foglalkoztunk azzal, hogy bár a közmédia eredetileg úgy döntött, hogy Galla Miklós kapja a Karinthy-gyűrűt, és erről levélben is értesítették őt, végül „méltatlanná válásra” hivatkozva visszavonták a döntést, és nem adták át a díjat.

Galla ezután leveleket küldött az ügyben hol Dobos Menyhértnek, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. (közmédia) vezérigazgatójának, hol Áder János köztársasági elnöknek és Orbán Viktor miniszterelnöknek, hol pedig Koltay Andrásnak, az NMHH Médiatanácsa új elnökének (utóbbi esetben már bírósági pert is kilátásba helyezve), de ezek nem vettek eredményre, Orbán például közölte, nem ő a gyűrűk ura. December elején azután kiderült, hogy Laár András humorista kapja végül a díjat, majd Laár András jelezte, hogy hajlandó átadni a gyűrűt, de először még arról beszélt, egyfajta vándorgyűrűként a L’art pour L’art társulat tagjai között vándorolna a díj, de ez nem felelt meg Gallának, aki továbbra is magának követelte a díjat. Többkörös, szappanoperákba illő nyilvános üzenetváltások után Laár András végül jelezte, hogy odaadja a gyűrűt Gallának december 24-én, ugyanis a társulat többi tagja nem élt a felajánlással.

Erre a Galla Miklós által nagyon várt pillanatra került sor végül most, december 29-én. Galla közzétett egy bejegyzést a Facebookon ma, szerdán, amint már az ujján viseli a gyűrűt, amit Laár odaadott neki. Galla Miklós azt írta, ezzel végre vége a cirkusznak, a szappanoperának, a cicaharcnak, majd köszönetét fejezte ki Laár Andrásnak.

További hírek érhetők el a Media1.hu-n!

Borító: Galla Miklós, az ujján a Karinthy-gyűrűvel. Fotó: Facebook / Galla Miklós
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások