fbpx
Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a Big Picture 2021 konferencián 2020.10.20-án

A TV2 is bejelentésekkel érkezett az idei Big Picture konferenciára

Pepe, Bachelor - A nagy Ő, Szerencsekerék, Exatlon, Farm VIP... Csak néhány műsorcím a bejelentések kapcsán, amelyekről Fischer Gábor, a vállalat programigazgatója beszélt a Big Picture tévés konferenciára küldött videóüzenetében.

A TV2 a Big Picture konferencián többek között beszélt arról a korábban a sajtóban már megjelent információról, hogy új, heti sorozatot indít Pepe címmel. A széria eredetije egy spanyol formátum, melynek a magyar adaptációját az IKO gyártja majd a TV2 számára. A produkció tartalmáról a konferencia kapcsán a következőt közölte a programigazgató:

„A sztori egyik főhőse Kollár Gábor, az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeretfurdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak. Pepe a csípőficamos fiával, Vincével és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára”.

A címszerepben Mucsi Zoltánt láthatják a nézők, Gábort Simon Kornél alakítja, a főbb szerepeket Kovács Lehel, Martinovics Dorina, Básti Juli, Kálloy Molnár Péter, Kovács Panka, Fenyő Iván és Vándor Éva játsszák.

Folytatódik a Farm VIP

November 22-től érkezik a Farm VIP  új évada: a műsor sárga csapatának színeiben Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, Buzás Dorottya, valamint Póth Dia és Gyepes Gábor küzd majd, míg a piros csapatban Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki,  Fehér Holló, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi lesznek.

Az adásokat követően kezdődik a Farm VIP háttérműsora, a Farm, ahol éltünk, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti műsorvezetésével. A produkció kísérőműsorát a Farm VIP tavalyi győztese, Novák Zalán vezeti majd.

Párkereső műsor egy olimpikonnal

Még 2021-ben elindítják a Bachelor – A nagy Ő című párkereső műsorukat, melyben Tóth Dávid olimpikon keresi majd párját – a reality műsorvezetője Stohl András lesz.

Folytatódó produkciók

Már lehet jelentkezni a Séfek Séfe negyedik évadába, de visszatér a Szerencsekerék is Kasza Tibi vezetésével. Folytatódik az Exatlon című sportvetélkedő (melynek már nem lesz Palik László lesz a műsorvezetője), valamint egy régen látott formátum, a Drágám, add az életed is képernyőn lesz. Ördög Nórával visszatér az Ázsia Expressz, továbbá 2022 tavaszán folytatódik a Sztárban Sztár is.

A Big Picture konferenciával kapcsolatban itt olvashatja el további híreinket.

Pontosítás: hírünk leadjében tévesen szerepelt a Totem is.

 

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója. Fotó: Big Picture bejelentés a korábbi évben
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások