fbpx
Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese. Fotó: RTL sajtószoba

Kolosi Péter bejelentette, milyen dobásokra készül az RTL Magyarország

Jön a Zámbó Jimmyről szóló sorozat, visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen. A következő bő egy évben hat különböző heti dráma sorozatot láthatnak majd a nézők. Három sorozat új évaddal jelentkezik, míg másik három teljesen új sorozatot is bemutatnak. Erről Kolosi Péter beszélt a Big Picture tévés konferencián kedden.

Több új, valamint visszatérő műsort is bejelentett a Magyar Elektronikus Szolgáltatók Egyesülete (MEME) által szervezett Big Picture konferencián videóüzenetében Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazgató-helyettese.

2022-ben mutatják be az RTL Magyarország saját fejlesztését, A király című minisorozatot, mely 10 epizódban meséli el Zámbó Jimmy életét.

2022-ben kerül képernyőre a Hotel Margaret, a januárban 3. évadával folytatódó Keresztanyu alkotóinak újabb sorozata, melyben egy gyilkossági nyomozás történetét mesélik el a Balaton partján. A főbb szerepekben Nyári Diával, Balázs Andreával, Szabó Zsófival, Pásztor Virággal, Miller Dáviddal, Epres Attilával, Szalay Bencével és Szabó Simonnal találkozhatnak a nézők.

Három új sorozat is érkezik 2022-ben

A 2022-ben debütáló sorozatok közül az első a Séf, meg a többiek, mely egy szitkom lesz Miller Dávid és Schneider Zoltán főszereplésével. Szintén készül a Nagy Fehér Főnök, amely sikerrel futott néhány éve a cseh közszolgálati tévén, és amiről korábban ITT írtunk. A főbb szerepekben Rujder Vivien és Lengyel Tamás lesznek.

A Nagy Fehér Főnök főszereplője Lengyel Tamás lesz.

Folytatódó produkciók

A Tanár negyedik és egyben utolsó évada már látható az RTL Most+ felületen, 2022 elején pedig megérkezik majd az RTL Klubra is. Folytatódik A mi kis falunk is, de a Televíziós Újságírók díját három kategóriában is elnyerő Mellékhatás második évada is látható lesz jövőre.

Visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen!

Elhangzott az is, hogy jövőre visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen című dzsungelreality. A 2022-ben visszatérő új évad házigazdái ezúttal is Sebestyén Balázs és Vadon János lesznek.

Jövőre is látható lesz a Cápák között című üzleti showműsor, valamint A Konyhafőnök civil és VIP évadai. Második évadával érkezik a nyáron debütáló A Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök, ismét megvívnak egymással a Nyerő Páros párjai és a Házasodna a gazda is új évaddal jelentkezik. Jövőre 11. alkalommal tér vissza az X-Faktor és szintén 11. alkalommal lesz látható az RTLII-n a ValóVilág powered by Big Brother.

Mozifilmek

Mivel az RTL Magyarország számtalan magyar mozifilm alkotógárdájával működik együtt, a mozivászon után ezek a filmek az RTL Magyarország felületein jutnak majd el a magyar nézőkhöz. Így, ahogy arról a Media1 podcastjában már korábban szó esett Illés Gabriellával, látható lesz majd többek között az utóbbi idők legnagyobb magyar közönségsikere, a Toxikóma, Enyedi Ildikó új filmje, a Feleségem története, vagy az Oscar-díjas Deák Kristóf első nagyjátékfilmje, Az Unoka, de a nézők megtekinthetik a Drakulics Elvtárs, Seveled, Pesti Balhé, Hab, Szia Életem, Így vagy tökéletes című filmeket is.

Történelmi sorozat Sissi-ről

Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese bejelentette azt is, hogy még idén érkezik az RTL Most+-ra az Erzsébet magyar királynéról, azaz Sissi-ről szóló, új történelmi sorozat, melyet előzetesében csak Sisiként emlegetnek.

A TV2 is bejelentésekkel érkezett a konferenciára! A Big Picture konferenciával kapcsolatban itt olvashatja el további híreinket.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazgató-helyettese. Fotó: RTL-sajtószoba (archív)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások