fbpx
A TikTop Fest & Awards logója.

Kiosztották a TikTOP Fest & Awards 2021 díjakat

Tizenhárom kategóriában osztottak ki elismeréseket, és négy különdíjat is átadtak.

A 2021-es TikTOP Fest & Awards díjpályázat zsűrijének munkájában idén három kommunikációs és influenszer-ügynökség, a FollowMeAgency, az ArvaliCom, a NuHeadz vezetői (Geri Katalin, Karvalics Attila és Gál András), a TikTOP szervezői nevében Pakai Ádám, míg az influenszer részről Szirmai Gergely, Szender Milán és Szabyest, a médiából pedig Verebély Marcell, az RTL Magyarország kreatív producere vett részt.

Kiderült, ki az év YouTube és TikTok felfedezettje

Az ítészek döntése alapján az év YouTube felfedezettje a Mivanaveled Show lett, az év TikTok felfedezettje Szolnoki Tímea (Csimcsi). A szoros verseny és a rajongók szavazatai alapján e két kategóriában különdíjat is kiosztott a zsűri, ami a TikTokkereknél Komjáthi Csabának, a YouTubereknél Sávlekötőnek jutott. Az Instagram közönségkedvence idén Halmosi Viki, a YouTubé iRon Channel, míg a TikToké Balogh Balázs – derül ki az eseményről készült közleményből.

Az év Twitch-streamerévé a TheVR-t választották. A két legnagyobb presztízsű díj az év YouTubberét és TikTokkerét illeti. Előbbi a Fókuszcsoport, utóbbi Sápi Vivien lett, akinek kategóriájában Radics Zsombor, a két évvel ezelőtti felfedezett is különdíjat kapott a közönség szavazatai alapján.

Az év ismeretterjesztője ApaApu, míg a legnépszerűbb shitpost tartalomgyártó Varga Irén lett. Az X-faktor különdíját NEMAZALÁNY x SOFI kapta, az év külföldi tartalomgyártója egy Kaliforniában élő magyar lány, Livi Lathan lett. Az év influenszercsapata a Crewflix lett.

Légikísérőből TikTokker

Az év TikTokkerének, Sápi Vivivennek fenekestül felfordult az élete az elmúlt egy évben. A lányt képvielő NuHeadz Talent Management közleménye szerint miután a koronavírus miatt elvesztette munkáját az egyik európai légitársaságnál, először kétségbeesett, de nem sokkal később felfedezte a TikTok applikációt és ő is elkezdett rá videókat feltölteni.

Sápi Vivien, az év TikTokkere 2021-ben.
Sápi Vivien, az év TikTokkere 2021-ben. Fotó: NuHeadz Talent Management

Tavaly ősszel elindította Hogy Mi?! névre hallgató videós sorozatát, amelyben különböző foglalkozásokat parodizál rímekbe szedve, mellyel eddig 36 millió lejátszást produkált a TikTok-on, 3,8 millió lájkot gyűjtött és 80.000 kommentet generált. Sápi Vivien pillanatok alatt országos népszerűségre tett szert a Hogy Mi?!-videóknak köszönhetően. A csatornájára feltöltött videók eddig több mint 20 millió lájkot gyűjtöttek, a legnagyobb márkák dolgoznak vele és idén ősszel ő volt a Glamour-napok arca is. A TikTok-oldala nemsokára eléri a 600.000 követőt.

További híreket talál a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások