fbpx
Az ATV rendkívüli logója a koronavírus járvány miatt

Az előválasztás miatt műsorváltozás lesz az ATV-n vasárnap este

Az ellenzéki előválasztás várható eredményhirdetése miatt rendkívüli műsorrend lesz a csatornán vasárnap este. Ráadásul COVID-19 fertőzése miatt átmenetileg, két héten át nem Sváby András vezeti a Heti Naplót.

Több ponton is változik az ATV műsorrendje október 17-én, vasárnap este – derül ki a csatorna pénteki közleményéből.

Az állandó műsorvezető koronavírus-fertőzése miatt vasárnap és a jövő héten is Vujity Tvrtko helyettesíti majd Sváby Andrást a Heti Naplóban; a riportműsor után, 20 óra 25 perckor kezdődik az Egyenes Beszéd Extra, melyet Szöllősi Györgyi vezet majd.

A műsor segítségével a nézők élőben követhetik az ellenzéki miniszterelnök-jelölti szavazás eredményeinek alakulását. A csatorna élőben közvetíti az eredmények nyilvánosságra hozatalát és az azt követő sajtótájékoztatókat.

Egyenes Beszéd Extra Szöllősi Györgyivel.
Egyenes Beszéd Extra Szöllősi Györgyivel. Fotó: ATV

A stúdióban politológusokkal, újságírókkal értékelik a kampányt és a választási eredményt – várhatóan élőben kapcsolják a szavazatok összeszámlálásának helyszínét, valamint Dobrev Klára és Márki-Zay Péter eredményváró rendezvényeit.

A #Bochkor eheti adása a tervek szerint 22 óra után kerül képernyőre.​

Szintén az ATV-vel függ össze az a hír, hogy a jövő héten indul a Géniusz című napi vetélkedőjük – erről itt írtunk csütörtökön.

További híreket talál a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások