fbpx
Gundel Takács Gábor televíziós műsorvezető, a Géniusz című ATV-s tudásalapú vetélkedő műsorvezetője

Kiderült, mikor indul az ATV-n Gundel Takács Gábor új kvízműsora, a Géniusz

Az új tudásalapú vetélkedő indulása most már tényleg csak napok kérdése.

Jövő hét kedden, október 19-től lesz látható az ATV új, napi vetélkedője, a Géniuszhangzott el a csatorna Start című műsorában szerdán.

Erről Gundel Takács Gábor, a műveltségi vetélkedő házigazdája és Wisinger János producer beszélt a napindító műsorban.

Gundel Takács Gábor, az ATV Géniusz című műsorának műsorvezetője
Gundel Takács Gábor, az ATV Géniusz című műsorának műsorvezetője
Fotó: ATV

Idén májusban jelentették be, hogy Géniusz címmel műsort indít az ATV, valamint egyből bejelentették a műsorvezető személyét is. Néhány héttel később a Media Digital Hungary Cabrio konferencián Németh S. Szilárd vezérigazgató azt is elmondta, miért Gundel Takács Gábort, nem pedig Rónai Egont kérték fel a feladatra, aki korábban a hasonló nevű, de a most induló saját gyártású műsortól sok tekintetben eltérő vetélkedő, az 500 – Az ország géniusza műsorvezetője volt.

A forgatási munkálatok egyébként még a nyáron zajlottak – a Media1.hu az egyik forgatásról a helyszínen interjút is készített Gundel Takács Gáborral. Az ismert tévés azt mondta lapunknak, úgy érzi, teljesen eltűntek a tudásalapú vetélkedők, és szerinte csökkent az általános műveltség is, valamint különböző kulisszatitkokat is elárult a kvízről. A teljes interjú itt érhető el.

Gundel Takács Gábornak egyébként nagyon mozgalmas éve van, hiszen most indul a 168.hu-n is egy új, sport témájú műsora Mesterhármas címmel, de az ősszel ő volt a Televíziós Újságírók Díja Gála műsorvezetője is.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Gundel Takács Gábor televíziós műsorvezető, a Géniusz című ATV-s tudásalapú vetélkedő műsorvezetője. Fotó: ATV / Media1-archívum
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások