fbpx
Varga-Bíró Tamás publikációja saját, a PestiSrácok honlapján működő blogján.

A PestiSrácok szerzője arra buzdítja a fideszeseket, szavazzanak Dobrev Klárára

Az érintett korábban távozott a kormánymédiától zsidózásai miatt, most azonban külön bloggal rendelkezik a PestiSrácokon.

Az ellenzéki előválasztási eredmény befolyásolására szólítja fel a kormánypárt szimpatizánsait Varga-Bíró Tamás – vette észre a Válasz Online.

„Summa summarum minden kormánypárti szimpatizánst arra biztatok, hogy igenis menjen el szavazni az előválasztás második fordulójában s voksát tegye Dobrev Klárára!”

– fogalmaz cikkében a szerző, akiről a Válasz Online a következőket írja:

„Varga-Bíró, mielőtt a Fideszben és Orbán Viktorban találta meg rajongása tárgyát, a Pesti Srácoknál pedig a helyét, a Kurucinfo Holokamu rovatának szerzője volt. Ő volt az is, aki Kohn bácsi walzerja című dalában a »Zyklon-B, Zyklon-B«-sorokkal operált. Amikor zsidózásaira 2018-ban fény derült, távozott a kormánymédiától – ám a Pesti Srácokon saját felülete van, ott jelent meg vasárnap az az írás is, amely a Dobrevre szavazásra való felhívással ér véget”.

Nem egyedi eset

Az elmúlt napokban a kormánymédiában megjelentek olyan írások, amelyek Dobrev Klára előválasztási miniszterelnök-jelöltet igyekeznek jobb színben feltüntetni kihívójával, Márki-Zay Péterrel szemben. Tegnap a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) égisze alatt működő Magyar Nemzet jelentetett meg ilyen írást (mely a nyomtatott napilap címlapján is megtalálható volt).

A 444.hu kedden bírálta a Pesti Hírlapot is címlapjai miatt, amiért Márki-Zay Péter több évvel ezelőtti egyik mondatát címlapra tűzték, és eközben pozitívabb kontextusban írtak Dobrev Kláráról. A Media1 információi szerint egyébként szerdán délután újabb hasonló, MZP néhány évvel ezelőtti szavait idéző címlappal jelenik meg a Budapesten ingyenesen terjesztett napilap – erről egy fényképet is megmutattunk.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Varga-Bíró Tamás publikációja saját, a PestiSrácok honlapján működő blogján. Fotó: vbt.pestisracok.hu.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások