fbpx
Kovács Áron, a Viasat3 Észbontók című műsorának műsorvezetője. fotó: sonypicturespress.hu

A Viasat3 után a Life TV-hez igazol Kovács Áron és az Észbontók stábja

A műveletlenségi vetélkedő stábjának átigazolását Mészáros Lőrinc volt feleségének tévécsatornájánál is megerősítették.

Idén márciusban még a Sony Pictures Television Networkshöz tartozó Viasat3 jelentette be az Észbontók című saját gyártású produkció 9. évadát,  most viszont az időközben a görög Antenna Grouphoz került Viasat3 helyett a Kelemen Beatrix (Mészáros Lőrinc volt felesége) tulajdonában lévő Life TV-hez igazol a kreatív stáb, köztük Kovács Áron, a műsorvezető, valamint a kreatív producer, a főszerkesztő, a castingosok és az adásszerkesztők, ahol az Észbontókhoz hasonló műsort fognak készíteni – erősítette meg Kiss Péter, a csatornát működtető Media Vivantis Zrt. programigazgatója a Sorozatwikinek.

Kiss Péter elmondta: megvásárolták a műsor eredeti, Pretty Smart címet viselő nemzetközi formátumát, és azt remélik, hogy Kovács Áronék műsora a Life TV-n is sikeres lesz.

Észbontók, VIASAT3
Az Észbontók egy korábbi évada a VIASAT3-on

Arra a hír nem tér ki, hogy a stáb maga kezdeményezte-e a szakítást a Viasat3-mal, hogy átmehessenek a LifeTV-hez, vagy esetleg a Viasat3 új tulajdonosa, az Antenna Group döntött-e úgy, hogy nem hosszabbít szerződést a műveletlenségi vetélkedő stábjával, mindenesetre a fejlemény azért is érdekes, hiszen az Észbontóknak kilenc évadon át felületet biztosító Viasat3 jóval nézettebb csatorna volt, mint a Life TV, vagyis egy kisebb nézettségű, de feltörekvő csatornához mennek át.

A Life TV szempontjából mindenesetre logikus húzás, mert ha sikerül az Észbontók eddigi nézőit valahogy átcsábítani az új csatornára, akkor az emelheti a csatorna nézettségi átlagát.

A VIASAT3-on jelentkező Észbontók c. vetélkedő 7. évada
A VIASAT3-on jelentkező Észbontók c. vetélkedő 7. évada. Fotó: Sony Pictures Television (SPT) / Media1-archív

Arról egyelőre nincs hír, mikortól indul az Észbontókhoz hasonló műsor az új csatornán.

Frizbi, Activity, Összezárva és más műsorok a Life TV műsorán

Egyébként ahogyan arról Media1 már májusban beszámolt, a Hajdú Péter vezette Life TV tűzi képernyőre idén ősszel a Frizbi című műsort Hajdú Péter műsorvezetésével, valamint az Activity is a látható lesz Ábel Anita műsorvezetésével, és mint arról szintén beszámoltunk korábban, visszatér ősszel a Van életünk című reality is, mely hazai celebek mindennapjait követi. Hajdú egyébként szokás szerint a másik műsorával, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorral is jelentkezik.

Jól érződik, hogy a csatorna igyekszik minél több saját gyártású, főleg szórakoztató típusú műsort képernyőre tűzni. Fontosabb műsoraik korábban más csatornákon már ismertté tett márkák, hiszen a Frizbi, az Activity, az Összezárva és az Észbontók is másik csatornán vált ismertté.

Kiss Péter programigazgató, Kelemen Beatrix tulajdonos és Hajdú Péter műsorvezető, vezérigazgató a Life TV / Media Vivantis sajtótájékoztatóján néhány nappal ezelőtt
Kiss Péter programigazgató (balra), Kelemen Beatrix, a Media Vivantis tulajdonosa és Hajdú Péter műsorvezető, vezérigazgató a Life TV (Media Vivantis) sajtótájékoztatóján néhány nappal ezelőtt

További hírek a Media1-en. Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is, és ha még nem tette, iratkozzon fel napi hírlevelünkre is, hogy ne maradjon le a legújabb történésekről! Követhet bennünket RSS segítségével is.

Borító: Kovács Áron, a Viasat3 Észbontók című műsorának műsorvezetőjeként. Fotó  Sonypicturespress / Media1-archívum
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások