fbpx
Hajdú Péter, a life Tv-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója

Újra lesz Frizbi Hajdú Péterrel, Ábel Anita saját műsort kap a Life TV-n

Hajdú Péter vezérigazgató bejelentéseket tett a Life TV-vel kapcsolatban.

Éppen egy évvel ezelőtt lett Hajdú Péter a Kelemen Beatrixhoz (Mészáros Lőrinc volt feleségéhez) tartozó Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, és ezen keresztül a Life TV és az Ozone TV csatornák főnöke. Ebből az alkalomból adott nyilatkozatot az Origónak a vezető, aki elmondta, hogy

  • visszatér ősszel a Van életünk című reality, amely hazai celebek kalandos mindennapjait követi, ezenkívül hetente képernyőn lesz .
  • visszajön a Frizbi Hajdú Péterrel,
  • továbbá érkezik az Activity Ábel Anitával.

Hajdú Péter arról is beszélt, hogy az egykori életmódcsatornából mostanra általános szórakoztató csatorna lett, magasabb nézetséggel (erről az átalakítási tervéről tavaly elsőként épp a Media1-nek beszélt). A csatorna mostanra szinte minden szolgáltatónál elérhető.

„Be kellett rúgni az ajtót, ezt pedig bulvárral lehetett, Berkivel, Alekosszal. Már nincs szükségünk kőkemény bulvárra,  nem véletlen, hogy mostanában az Összezárva vendégei Fenyő Iván és Stohl András voltak. Nem mondom, hogy nem lesz trash, de az is jelzés, hogy Berkit a Van életünk-ben Cooky váltotta családjával, gyerekeivel. A minőségi bulvár felé megyünk”

– mondta a lapnak a MediaVivantis vezérigazgatója.

Hajdú Péter azt is elmondta, hogy az idén indult Ébredj velünk! című műsor lekerül a képernyőről, júliusban és augusztusban ezét csak best of adások lesznek belőle képernyőn.

A Life TV Ébredj velünk! műsorának műsorvezetői
A Life TV Ébredj velünk! műsorának műsorvezetői
Fotó: Lifetv

Még több hírt találhat a Media1-en! Iratkozzon fel hírlevelünkre és kövessen bennünket a Facebookon is!

Borító: Hajdú Péter a Life TV vezérigazgatójaként

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások