fbpx
Voks2021- Előválasztási miniszterelnök-jelöltek vitája Simon András műsorvezetésével az ATV-n 2021.09.12-én

Sokan nézték meg az előválasztási miniszterelnök-jelöltek tévévitáját

Annak ellenére volt nagy érdeklődés vasárnap este az ATV által szervezett és élőben sugárzott politikai vita iránt, hogy a műsorral szemben az RTL Klubon és a TV2-n is nagyszabású tévéshow futott.

A Nielsen Közönségmérés mérőműszeres adatai szerint az ATV-n vasárnap este a teljes lakosság körében 317.997-en nézték végig az öt ellenzéki miniszterelnök-jelölt első televíziós vitáját – tudatta a csatorna honlapján.

Az ATV hozzátette, annak ellenére volt ilyen komoly az érdeklődés a Simon András vezette műsor iránt, hogy a vezető kereskedelmi csatornák legnagyobb költségvetésű, kiugró nézettségű műsoraikat sugározták azonos időben. (Az RTL Klub az Álarcos énekest, a TV2 a Sztárban sztárt sugározta – utóbbi egyébként a hét legnézettebb műsora lett.)

Az ATV Facebook-oldalán vasárnap este óta több mint 200 ezren, az ATV YouTube-csatornáján pedig 72 ezren nézték meg a Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Jakab Péter, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter részvételével megtartott tévévitát.

Facebookon a vita videója 317 ezer embert ért el, a tévében pedig közel 750 ezren nézték legalább egy darabig a politikusok összecsapását.

Mint arról korábban a Media1 már részletesen beszámolt, még két további előválasztási miniszterelnök-jelölti vita lesz. Azokat az RTL Klub fogja sugározni és a műsorvezetője Rábai Balázs lesz. A Partizán is szeretett volna miniszterelnök-jelölti vitát tartani, de a pártok végül a két tévécsatornával állapodtak meg, amit Gulyás Márton és csapata meglehetős csalódottsággal fogadott.

Még több hír érhető el honlapunkon. Ha nem akar lemaradni híreinkről, iratkozzon fel napi hírlevelünkre és csatlakozzon hozzánk Facebookon is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások