fbpx
RTL Híradó Rábai Balázs műsorvezetésével

Rábai Balázs vezeti az RTL Klub előválasztási miniszterelnök-jelölti vitáit – műsorváltozás lesz szeptember 24-én

Az RTL Klub bejelentette az előválasztási miniszterelnök-jelölti vitáinak részleteit, és azt, hogy hogyan alakítják át az első vitájuk estéjén a műsorrendet.

Mint arról tegnap, szerdán beszámoltunk, az ellenzéki összefogás pártjai – a Media1 információi szerint mintegy 5 héten át tartó egyeztetések eredményeként – bejelentették: megállapodtak arról, hogy három miniszterelnök-jelölti vita lesz az előválasztás során – ebből kettőnek az RTL Klub ad majd otthont, egynek pedig az ATV, de élőben közvetíti a vitát a Spirit FM és az atv.hu internetes oldal is. (A Partizán, mely a pártok megállapodását megelőzve jelentette be, hogy vitát közvetít, végül ezt mégsem tudja megtenni.)

A Media1 még szerdán megkérdezte az RTL Magyarországtól, ki lesz az RTL Klub által sugárzott két vitaest műsorvezetője. Bár válasz akkor nem érkezett kérdésünkre, ma, csütörtökön egy közleményt adott ki a médiavállalat, melyben bejelenti, hogy

  • az RTL Klubon látható 1. miniszterelnök-jelölti vitát 2021. szeptember 24-én 18:30 és 20:00 között, élő adásban követhetik majd figyelemmel az érdeklődők.
  • A 2. RTL-es vita 2021. október 4-10. között lesz. Ennek pontos dátuma egyelőre az RTL Klub számára sem ismert, de a csatorna jelezte, hogy élőben, főműsoridőben kerül majd képernyőre a műsor.

Mindkét előválasztási miniszterelnök-jelölti vita házigazdája Rábai Balázs lesz.

Tudatták azt is, hogy a televíziós adás mellett mindkét vitát online is figyelemmel kísérhetik majd az érdeklődők az RTL Most+ felületén.

Rendkívüli műsorváltozás lesz szeptember 24-én az RTL Klubon

Az RTL Magyarország jelezte: a szeptember 24-én látható előválasztási miniszterelnök-jelölti vita miatt ezen a napon a megszokottnál rövidebb kiadással jelentkezik az 18 órakor kezdődő RTL Híradó, emellett kivételesen elmarad a hírműsor után jelentkező Fókusz című infotainment magazin is.

A vitát moderáló Rábai Balázs és a jelöltek egy erre az alkalomra épített stúdióból várják majd a nézőket, míg az októberi, harmadik vita helyszíne a Baló György hírstúdió lesz.

Baló György hírstúdió az RTL Klub épületében
Baló György hírstúdió az RTL Klub épületében
Fotó: RTL Magyarország/Labancz Viktória. Baló György portréjét Nánási Pál készítette

Arra a közlemény nem tért ki, hogy lesz-e jelen közönség, ahogyan az ATV-s vita esetében, melynek műsorvezetője Simon András lesz.

Még több hír érhető el a Media1-en

Borító: Rábai Balázs, az RTL Híradó műsorvezetőjeként. Fotó: adáskép / Media1-archívum
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások