fbpx
Hatvanpusztai birtok

Orbánék hatvanpusztai birtokával és Rákosi különvonatával tér vissza a XXI. század és a Házon kívül az RTL Klubra

Itt van az ősz, itt van újra az RTL Klub két közéleti műsora.

Szeptember 6-tól, mától hétfőnként a késő esti RTL Híradót követően új adásokkal jelentkezik a XXI. század az RTL Klub képernyőjén.

Az évadnyitó epizód a vonatok és politikusok kapcsolatát mutatja be. Megmutatják, hogy a múlt században milyen különvonatokkal közlekedett több vezető magyar politikus – Horthy Miklós kormányzó, Rákosi Mátyás és Kádár János első titkár. Egy héttel később, szeptember 13-án a XX. század nagy vadászai beszélnek a sokak által megvetett szórakozásukról, amely szerintük inkább életforma. Kicsit távolabbra tekintve, az őszi időszakban lesz még adás a békepapokról, Nagy Bandó Andrásról, a Kossuth-díjas bábművész Kemény Henrikről, a Trianon utáni menekültek emlékezetéről, valamint a keleti nyitás történetéről is.

Íme egy előzetes a műsorból.

Szeptember 7-től az RTL Híradó késő esti kiadása után visszatér a Házon kívül is. Az RTL Klub oknyomozó magazinműsora közel a 600. adáshoz továbbra is utánajár botrányoknak, kérdez mindenkitől és a valódi válaszokat keresi. Az első adásban a miniszterelnök édesapjának nagyszabású hatvanpusztai építkezéséről láthatnak riportot a nézők: a stáb a földről és a levegőből is megmutatja, milyen fényűzőnek ígérkező birtok épül Felcsúttól nem messze. Szeptember 7-én kiderül az is, mihez kezdenek azok a budapesti családok, akikkel együtt adták el azt az épületet, ahol laknak, és nemsokára menniük kell, bár fogalmuk sincs, hova.

Egy héttel később egy Kelet-Magyarországon forgatott oknyomozó riportot mutatnak be az ukrán-magyar kettős állampolgárok nyugdíjbizniszéről, és arról, hol tartanak a választási csalások miatti eljárások. Szeptember 21-én sérült gyerekeket nevelő családok mutatják meg, hogy a COVID-19 miatt elmaradt fejlesztő foglalkozások hiánya hogyan változtatta meg a családok mindennapjait.

Szeptember 8-án, szerdán 23:15-től a Toxikoma című új magyar film születésének legizgalmasabb pillanatait ismerhetik meg a nézők. A stáb egy hónapig követte a filmesek munkáját, hogy megmutassák, hogyan készült az év egyik legjobban várt magyar filmje Szabó Győző nehéz, 9 éven át tartó korszakáról és Csernus Imre küzdelméről. A filmet egyébként a mozik után az RTL Klub tűzi majd képernyőre – ezt a Media1 Illés Gabriella producerrel interjújából rendszeres látogatóink már tudhatják.

Íme az előzetes a Házon kívül keddi adásából:

Jön A mi kis falunk új évada és a különkiadása

Egyébként az RTL Klub a hétvégén tűzi képernyőre A mi kis falunk premier epizódja után a népszerű sorozat bakiparádés különkiadását, amelyben láthatjuk a széria eddigi évadainak legviccesebb rontásait, humoros vagy éppen izgalmas, különleges pillanatait és interjúk is láthatók lesznek szereplőkkel.

Még több hír érhető el a Media1-en. Csatlakozzon hozzánk Facebookon, és iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások