fbpx
Ördög Nóra, a Séfek Séfe 3. évadának műsorvezetőjeként

Megújulva érkezik a Séfek Séfe 3. évada – bejelentette a premier időpontját és a részleteket a TV2

Új műsorvezetővel és megújult formában kerül képernyőre a 3. évad a TV2-n.

Szeptember 20-tól új részekkel és megújult formában tér vissza a Séfek Séfe a TV2 képernyőjére, ahol minden hétköznap este látható lesz – derül ki a tévécsatorna csütörtöki, mai közleményéből.

Az nem változik, hogy most is amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a gasztrovetélkedő három profi séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest, újítás viszont, hogy ahogy korábban Fischer Gábor programigazgató már bejelentette a Big Picture konferencián, a műsorvezető ezúttal Ördög Nóra lesz. (A műsort korábban Liptai Claudia vezette, de mint megírtuk, ő átigazolt az RTL Klubhoz.)

A TV2 közleményében azt ígéri, hogy sok izgalomban, humorban és feszültségben lehet majd része a gasztroreality nézőinek.

A Séfek Séfe 3. évadának profi séfekből álló zsűrije: Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes.
A Séfek Séfe 3. évadának profi séfekből álló zsűrije: Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes. Fotó: TV2 sajtószoba.

A műsorban a zsűrihez ezúttal is futószalagon érkeznek majd a kreációk, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd kegyelmet nem ismerve, újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson.

A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bebizonyítsák, nincs ember, aki lefőzi őket a konyhában. A versenyzők három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. Ezután derül majd ki, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a 10 millió forintos fődíjat és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

Még több hír érhető el a Media1-en

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások