fbpx
Ördög Nóra, a Séfek Séfe 3. évadának műsorvezetőjeként

Megújulva érkezik a Séfek Séfe 3. évada – bejelentette a premier időpontját és a részleteket a TV2

Új műsorvezetővel és megújult formában kerül képernyőre a 3. évad a TV2-n.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Szeptember 20-tól új részekkel és megújult formában tér vissza a Séfek Séfe a TV2 képernyőjére, ahol minden hétköznap este látható lesz – derül ki a tévécsatorna csütörtöki, mai közleményéből.

Az nem változik, hogy most is amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a gasztrovetélkedő három profi séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest, újítás viszont, hogy ahogy korábban Fischer Gábor programigazgató már bejelentette a Big Picture konferencián, a műsorvezető ezúttal Ördög Nóra lesz. (A műsort korábban Liptai Claudia vezette, de mint megírtuk, ő átigazolt az RTL Klubhoz.)

A TV2 közleményében azt ígéri, hogy sok izgalomban, humorban és feszültségben lehet majd része a gasztroreality nézőinek.

A Séfek Séfe 3. évadának profi séfekből álló zsűrije: Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes.
A Séfek Séfe 3. évadának profi séfekből álló zsűrije: Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes. Fotó: TV2 sajtószoba.

A műsorban a zsűrihez ezúttal is futószalagon érkeznek majd a kreációk, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd kegyelmet nem ismerve, újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson.

A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bebizonyítsák, nincs ember, aki lefőzi őket a konyhában. A versenyzők három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. Ezután derül majd ki, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a 10 millió forintos fődíjat és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

Még több hír érhető el a Media1-en

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások