fbpx
444

Elindult a 444 fizetőkapuja

Nem minden tartalmat zárnak le és tesznek fizetőssé.

Elindult a 444.hu hírportál előfizetéses szolgáltatása, melynek keretében bizonyos tartalmakhoz csak paywall, azaz fizetőkapu mögött lehet hozzáférni.

Az indulásról Uj Péter, a portál főszerkesztője számolt be. A főszerkesztő ennek kapcsán arról írt: a weben már alig találni újságot, mely teljesen ingyenes lenne. Négy éve indították első támogatási programjukat, melynek köszönhetően elkészülhetett több Makró című nyomtatott magazin, egy stúdió, valamint filmek és könyvek is.

2020 tavaszán indult el a Kör névre hallgató támogatói programjuk „azzal a céllal, hogy finanszírozza az átállást a kiszámíthatóbb, olvasói bevételekre alapuló rendszerre.”

A most indult előfizetésért cserébe az olvasók „mindenféle pluszt”, extra szolgáltatásokat kaphatnak: az olvasók havi 1.999-től 3.490 forintig terjedően választhatnak csomagot maguknak.

Magyarországon a 24.hu és a HVG is alkalmaz fizetőkapus megoldásokat, de hasonló megoldást vezetett be például az Mfor-Privátbankár lapcsalád is. Az induláskor azt nyilatkozták, hogy fizetőkapu lesz a Telex.hu-n is, de egyelőre csak a támogatási program valósult meg.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: a 444.hu logója.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások